2789
عنوان

همسر محتاط

62 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من همسرم مرد خوبیه در واقع خنثی هستش زحمت میکشه کارگره تمام حقوقش رو هم میاره خونه اما هر وقت خواستیم چیزی بخریم انقدر دست دست و این پا اون پا کرده تا فرصت از دست رفته ... خسته شدم مثلا می خواستیم ی ویلا بخریم انقدر دیوار رو گشت هر شب هر شب اما یک روز وقت نزاشت تا بیاد بریم ی جا رو ببینیم. خسته ام همه خانوادم با ی ذره پول با دل و جرات جلو میرن و سریع اقدام می کنن ما پول دستمونه انقدر دست دست می کنه تا دوباره خونه میره بالا ماشین میره بالا... بعد بیشتر سعی می کنه مسولیت ها گردن من بیفته مثلا میگم طلا پایینه برم ی 200 ت طلا بخرم میگه هر چی دوست داری می خوای برو ... هر چند کل خانواد همین مدلی هستن برادرش با 60 سال سن هنوز تو ی اتاق خونه مادر زنش نشسته ... دوستش دارم اما دیگه خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خودت مدیریت دست بگیر راحت شو
هم ب همه چیز میرسین هم ریلکس رفتارکن در مقابل این کاراش چون دست خودشون نیست اینجور ادما یجور اضطرابه

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

خودت کارارو دستت بگیر

کاش شوهر منم یکم محتاط بود حاضره تخمه بخره همه پولشو ولی هر جور شده حسابشو خالی کنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

میفهممت زندگی با آدمایی که اهل ریسک نیستن سخته پیشرفت نمیکنن مسئولیت هم قبول نمیکنن فکر میکنن کارگری شغل سختیه ولی در واقع اونا کارگری رو هم برای اینکه مغزشون یه وقت خسته نشه انتخاب کردن دقیقا تو شرایط تو ام :/

باشه)

خودت کارارو دستت بگیر کاش شوهر منم یکم محتاط بود حاضره تخمه بخره همه پولشو ولی هر جور شده حسابشو خال ...

همه چیز دست خودمه اما من تنهایی نمی تونم دو تا بچه دارم خسته شدم ... تا الانم خودم اداره کردم اما دیگه چقدر

همه چیز دست خودمه اما من تنهایی نمی تونم دو تا بچه دارم خسته شدم ... تا الانم خودم اداره کردم اما دی ...

خوب پول نگه ندار همش طلا بخر بعدا برو اون چیزی ک میخای رو بخر ریال نگه ندار ک ارزشش از دستت میره البته ببین تا چند میادپایین بعد بخر

همه چیز دست خودمه اما من تنهایی نمی تونم دو تا بچه دارم خسته شدم ... تا الانم خودم اداره کردم اما دی ...

باید بپذیری عزیزم میتونی بیشتر از اینم میتونی

درکت میکنم اما وقتی چاره ای نیست مجبوری

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خوب پول نگه ندار همش طلا بخر بعدا برو اون چیزی ک میخای رو بخر ریال نگه ندار ک ارزشش از دستت میره الب ...

خخخخخخ من بدبخت 19600 خرید زدم اون موقع که 17 بود بهش گفتم گفت خودت می دونی می خوای بخر ترسیدم وقتی یکی نیست هم فکری کنه آدم کم میاره الان پایین اومده البته ناراحت یستم چون طا همیشه سوده در بلند مدت فعلا هم که قصد فروش ندارم ..