لطفا راهنماییم کنید از این شرایط خستم پدر من واقعا اذیت کنه یه کارایی انجام میده اعصاب روانتو بهم میرزه حتی گریه مثلاً ما الان مستأجریم واحد ما ورودی و پنجره ها از تو پارکینگ ساختمونه قبل از اینکه بیابم با صاحب واحد طی کردیم که برای پنجره ها حصار یا کاری انجام بده که دید و امنیت داشته باشه از سمتی تو اتاق دیوار نم زده بود بعد از اینکه ساکن شدیم صاحب واحد هیچ کاری انجام نداد از سمتی ما متوجه شدیم واحد مشکل برق هم داره هر چقدر از سمت پدرم پیگر شدیم که برو بگو این مشکلات حل کنه اگر نه ما بلند شیم بریم پدرمم انگار نه انگار بعد از دو ماه با دعوا اعصاب خورد کنی رفت بهش گفت برگشت گفت گفته انجام میدم تا آخر ماه این آخر ما هم رسید باز گفتیم نیومد تعمیر کنه پدر منم گفت واحد خودشه دوست ندارم انجام بده الان با گذشت یکسال رفته بدون اطلاع قرار دادو تمدید کرده حالا با شرایطی که هوا گرمه نیاز هست پنجره باز باشه ولی ورود خروج همسایه ها دقیقا سمت پنجره ای که تا ته خونه مشخصه و دیوار که قبلاً یکم نم زدی بود الان تمام دیوار که بوی گندم هم داره تازه از سمتی همون برق!! بهش میگی چرا رفتی این کارو کردی بدون اطلاع میگه مگه من باید مشورت کنم با کسی این به کنار با مشکلات آلانو بگو حل کنه اذیت کننداس میگه انجام نمیده نمیگم بهش میگیم پنجره رو درست کنه دید داره میگه همینه که هست واقعا آدمو کفری میکنه تازه یه نمونه از کاراشه واقعا خسته شدم اگه راهنمایی دارید بگید حتی برای اعصاب