2789
عنوان

لمینت یا ژلیش

1 بازدید | 12 پست

دخترا لمینت بهتره یا ژلیش من فقط کاشت انجام دادم

اگه بخوام لمینت کنم باید برای لاک و رنگش ژلیش روش انجام بده؟ هزینه ژلیشو جدا بدم یا جزو همون قیمت لمینت حساب میشه؟

من لمینت میکنم واسه من کلا ۴۵۰ در میاد

دیگه قیمت کلی رو میگن بهت. ولی بعضی ناخنکار ها اول بهت میگن مثلا فلان مدل لاک گرونتره از بقیه مدلها ولی ناخنکار همیشگیم کلا با یه قیمت ثابت برام ترمیم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لمینت میکنم واسه من کلا ۴۵۰ در میاددیگه قیمت کلی رو میگن بهت. ولی بعضی ناخنکار ها اول بهت میگن مث ...

من هم لمینت پرسیدم هم ژلیش

گفتن لمینت ۵۰۰ ژلیش ۳۵۰

حالا نمیدونم لمینتش بی رنگه یا لاکم میزنن بعدش

شنیدم که لمینت شفافه اگه بخوام لاکم داشته باشه باید بگم ژلیش و لمینت باهم؟ هزینه ژلیشم جدا پرداخت کن ...

موادش شفافه ولی خب روش که لاک میزنن همینجوری که نمیذاره بری مگه اینکه بگی کلا بدون لاک دوس داری

تازه شفاف کامل هم نیس

من هم لمینت پرسیدم هم ژلیش گفتن لمینت ۵۰۰ ژلیش ۳۵۰ حالا نمیدونم لمینتش بی رنگه یا لاکم میزنن بعدش

نه گلم لمینت یه مواد بیرنگیه که میزنن رو ناخن بعد رنگ لاکشو باید انتخاب کنی که سر جمع همش باهم حساب . هزینه ژلیشو دیگه نمیگیره

موادش شفافه ولی خب روش که لاک میزنن همینجوری که نمیذاره بری مگه اینکه بگی کلا بدون لاک دوس داریتازه ...

میگم نکنه بگه این قیمت مواد گذاری لمینته و قیمت لاک بهص اضافه بشه(بشه هم قیمت کاشت اولیه)😂

میگم نکنه بگه این قیمت مواد گذاری لمینته و قیمت لاک بهص اضافه بشه(بشه هم قیمت کاشت اولیه)😂

نه باباااا لمینت باید ارزونتر از کاشت در بیاد ولی اگه خیلی شک داری یه سوال بکن قبلش

تازه من طراحی هم گاهی میگم بکنه برام😂🤦🏻♀️

نه باباااا لمینت باید ارزونتر از کاشت در بیاد ولی اگه خیلی شک داری یه سوال بکن قبلش تازه من طراحی هم ...

خوبه خب

اره باید بپرسم چون این ناخن کاره رو تو اینستا دیدم نمونه کاراشو دوست داشتم

ولی نمیدونم چجوری بپرسم ازش(اضطراب اجتماعی)😁

خوبه خباره باید بپرسم چون این ناخن کاره رو تو اینستا دیدم نمونه کاراشو دوست داشتم ولی نمیدونم چجوری ...

منم روم نمیشه حضوری واسه همین همیشه پیام میدم 😂😂

توهم پیام بده ببین چی میگه، نمیخورتت بهت قول میدم😂❤️

بگو ببخشید هزینه لمینت که گفتین با لاکژل هستش عزیزم؟

منم روم نمیشه حضوری واسه همین همیشه پیام میدم 😂😂توهم پیام بده ببین چی میگه، نمیخورتت بهت قول میدم� ...

پرسیدم ازش امیدوارم نگه نههه جداس چون تایمشو فیکس کردم 😂