madisaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 142 عنوان لمینت یا ژلیش 23 بازدید | 12 پست دخترا لمینت بهتره یا ژلیش من فقط کاشت انجام دادماگه بخوام لمینت کنم باید برای لاک و رنگش ژلیش روش انجام بده؟ هزینه ژلیشو جدا بدم یا جزو همون قیمت لمینت حساب میشه؟ 1405/03/31 | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرتیـخانووم عضویت: 1405/01/29 تعداد پست: 275 من لمینت میکنم واسه من کلا ۴۵۰ در میاددیگه قیمت کلی رو میگن بهت. ولی بعضی ناخنکار ها اول بهت میگن مثلا فلان مدل لاک گرونتره از بقیه مدلها ولی ناخنکار همیشگیم کلا با یه قیمت ثابت برام ترمیم میکنه
madisaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 142 ژلیش و لمینت جداس کلا شنیدم که لمینت شفافه اگه بخوام لاکم داشته باشه باید بگم ژلیش و لمینت باهم؟ هزینه ژلیشم جدا پرداخت کنم ؟
madisaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 142 من لمینت میکنم واسه من کلا ۴۵۰ در میاددیگه قیمت کلی رو میگن بهت. ولی بعضی ناخنکار ها اول بهت میگن مث ... من هم لمینت پرسیدم هم ژلیش گفتن لمینت ۵۰۰ ژلیش ۳۵۰ حالا نمیدونم لمینتش بی رنگه یا لاکم میزنن بعدش
قرتیـخانووم عضویت: 1405/01/29 تعداد پست: 275 من هم لمینت پرسیدم هم ژلیش گفتن لمینت ۵۰۰ ژلیش ۳۵۰ حالا نمیدونم لمینتش بی رنگه یا لاکم میزنن بعدش نه دیگه لاک میزنه برات
قرتیـخانووم عضویت: 1405/01/29 تعداد پست: 275 شنیدم که لمینت شفافه اگه بخوام لاکم داشته باشه باید بگم ژلیش و لمینت باهم؟ هزینه ژلیشم جدا پرداخت کن ... موادش شفافه ولی خب روش که لاک میزنن همینجوری که نمیذاره بری مگه اینکه بگی کلا بدون لاک دوس داریتازه شفاف کامل هم نیس
دلارز_2147 عضویت: 1404/12/06 تعداد پست: 2220 من هم لمینت پرسیدم هم ژلیش گفتن لمینت ۵۰۰ ژلیش ۳۵۰ حالا نمیدونم لمینتش بی رنگه یا لاکم میزنن بعدش نه گلم لمینت یه مواد بیرنگیه که میزنن رو ناخن بعد رنگ لاکشو باید انتخاب کنی که سر جمع همش باهم حساب . هزینه ژلیشو دیگه نمیگیره
madisaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 142 موادش شفافه ولی خب روش که لاک میزنن همینجوری که نمیذاره بری مگه اینکه بگی کلا بدون لاک دوس داریتازه ... میگم نکنه بگه این قیمت مواد گذاری لمینته و قیمت لاک بهص اضافه بشه(بشه هم قیمت کاشت اولیه)😂
قرتیـخانووم عضویت: 1405/01/29 تعداد پست: 275 میگم نکنه بگه این قیمت مواد گذاری لمینته و قیمت لاک بهص اضافه بشه(بشه هم قیمت کاشت اولیه)😂 نه باباااا لمینت باید ارزونتر از کاشت در بیاد ولی اگه خیلی شک داری یه سوال بکن قبلش تازه من طراحی هم گاهی میگم بکنه برام😂🤦🏻♀️
madisaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 142 نه باباااا لمینت باید ارزونتر از کاشت در بیاد ولی اگه خیلی شک داری یه سوال بکن قبلش تازه من طراحی هم ... خوبه خباره باید بپرسم چون این ناخن کاره رو تو اینستا دیدم نمونه کاراشو دوست داشتم ولی نمیدونم چجوری بپرسم ازش(اضطراب اجتماعی)😁
قرتیـخانووم عضویت: 1405/01/29 تعداد پست: 275 خوبه خباره باید بپرسم چون این ناخن کاره رو تو اینستا دیدم نمونه کاراشو دوست داشتم ولی نمیدونم چجوری ... منم روم نمیشه حضوری واسه همین همیشه پیام میدم 😂😂توهم پیام بده ببین چی میگه، نمیخورتت بهت قول میدم😂❤️بگو ببخشید هزینه لمینت که گفتین با لاکژل هستش عزیزم؟
madisaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 142 منم روم نمیشه حضوری واسه همین همیشه پیام میدم 😂😂توهم پیام بده ببین چی میگه، نمیخورتت بهت قول میدم� ... پرسیدم ازش امیدوارم نگه نههه جداس چون تایمشو فیکس کردم 😂