2777
2789
عنوان

امشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
محتاجیم به دعا چشم حتما😘 انشالله به حق این شب های عزیز  همه حاجت روا بشیم😍😇

ایشالله 🌹🌹

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب میرم امامزاده تا سحر

برا همتون دعا میکنم

ان شا الله حاجت روا بشید

برا مااهم دعا کنید که صاحبخونه بشیم...

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
حتما آجی 😍 و همچنین 😢 دلم گرفته...

مرسی عزیزم خیلی گلید من همیشه تو دعاهام بچه های اینجارو یادم نمیره❤❤💙💙

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
ممنون گلم.  فدای همتون

عزیزم 😍♥️♥️

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
امشب میرم امامزاده تا سحر برا همتون دعا میکنم ان شا الله حاجت روا بشید برا مااهم دعا کنید که صاحب ...

الهی قربونت برم اشکم در اومد بس که مهربونی 😢

عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم 😢 

طرفایه 11 تمام شبکه ها یه زمان نیستن بعضی شبکه ها جلوترن

مرسى گلم

التماس دعا

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
مرسی عزیزم خیلی گلید من همیشه تو دعاهام بچه های اینجارو یادم نمیره❤❤💙💙

عزیزم حتما دعا میکنم برا خواهر های مجازیم 

حتما عزیزم ان شا... که منم لایق باشم 

😢😢😍😍

الهی قربونت برم اشکم در اومد بس که مهربونی 😢 عزیزم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم 😢 

💚فدات

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک