2777
2789
عنوان

شما طلا میندازین

57 بازدید | 11 پست

سلام ، من گردنبند طلا دارم و خیلی دوست دارم همیشه گردنبند رو گردنم باشه، به نظرتون به مرور زمان کدر نمیشه ؟ چون اگر بری حموم یا بخوابی ممکنه بعد یه مدت درخشندگی اولش بره؟

من فقط گوشواره دوتا دارم که روی هم سه گرم هم نمیشن اصلا استفاده نمیکنم بدم میاد حس سنگینی میده و آدم الکی الکی میوفته جلوی چشم🥺

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واکنش پذیریش کمه زیاد تغییری نمیکنه

من الان که نه ولی بچه که بودم وقتی طلا مینداختم چیزی نمیشد تا جایی که یادمه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نه من از ترس،دزد گذاشتم نمیندازم

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
من فقط گوشواره دوتا دارم که روی هم سه گرم هم نمیشن اصلا استفاده نمیکنم بدم میاد حس سنگینی میده و آدم ...

گوشواره که از بچگی میپوشم حتی وقتایی کهمیرم حموم درش نمیارم ولی برا گردنبند یکم حساسم

وقتی کدر شد ببر بنداز ابطلا،اگه دوست داری استفاده اش کن و کیف کن

دوست دارم بپوشم جاریم گردنبند نقرهای داره همیشه رو گردنشه فک کنم حتی هنگام خوابیدن هم گردنشه و درش نمیاره

دوس دارم بپوشم ولی میترسم کدر بشه با اینکه گوشواره هام همیشه تو گوشامن

یه دستبند هم دارم ولی خجالت میکشم بپوشم چون مدلش از اون پهناس

دوست دارم بپوشم جاریم گردنبند نقرهای داره همیشه رو گردنشه فک کنم حتی هنگام خوابیدن هم گردنشه و درش ن ...

بیخیال بابا بزار کدر بشه

منم گردبندم همیشه گردنمه. اما یه چیز کوچولو سبکه.

گوشواره ام هم بلند همیشه گردنمه

ولی انگشتر و دستبندو نمیتونم تحمل کنم همش باهاشون ور میرم یا دستبند رو خراب میکنم