2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم شورشو در اورده خرجی نمیده بهم از یه طرف یه تومن ازش خپاستم یه دعوایی راه انداخت ک بیا ببین

اشکال نداره خوب شاید دستش خالیه بهش فشار نیار

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
واقعا این روزها همه در سختی هستند یکم هواشو داشته باش

چی بگم . میدونی بدتر اینه بهم برمیگرده میگه بچه کهنه کن بجا پوشک چی بگم من

بخدا منم ادمم

بعد یه سال ما هیچی نداشتیم ک فقط حبوبات میخوردیم پول گوشت نداشتیم یا سبزی اینقدر باهاش یاختم یکم وضعمون خوب شد برداشتم تو دعوا گفتم من اینهمه ساختم اینجوری جوابمو میدی میگه میخواستی نسازی میخواستی خرج کنی

خب بعد الان واقعا فک میکنی من میتونم اون ادم سابق بشم؟؟

واقعا این روزها همه در سختی هستند یکم هواشو داشته باش

الان باز وضعیتش خراب شده میگه ندارم اینا خب قطعا الان نمیتونم مث اون اوایل کوتاه بیام تاره من مدارا میکنم بخدا ولی تینکه بچه کهنه کنم منطقی نیست

چی بگم . میدونی بدتر اینه بهم برمیگرده میگه بچه کهنه کن بجا پوشک چی بگم من بخدا منم ادمم بعد یه سال ...

حالا اون مرده غرور داره یه چیزی میگه شما خانومی کردی اشکال نداره باهاش مهربون باش با هم بسازید .

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
حالا اون مرده غرور داره یه چیزی میگه شما خانومی کردی اشکال نداره باهاش مهربون باش با هم بسازید .

هعی نمیدونم . از یه طرف سرکار بودم منو نشوند خونه از یه طرف دیگه میخوام برم سرکار نمیزاره از یه ژرف درس میخونم الان میگه پول ندارم بری برا ترمیم معدل ثبت نام کنی

هیچی سر جاش نیس مجردا شوهر میخان متاهلها پشیمونن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&