2777
2789
عنوان

آرایش چشم

85 بازدید | 8 پست

موقع ارایش برا چشمام هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم😂ریمل ک خیلی وقته نمیزنم چون دو سه تا خریدم همشون میریخت زیر چشمام سیاه میشد..سایه و خط چشم هم بلد نیستم.میشه اگ بلدین.بهم یاد بدین؟ 😂

خیلیا رو میبینم ک وقتی ارایش میکنن.. چشاشون خیلی تغییر میکنه..

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چشمتو اول مشکی کن ببین بهت میاد یا نه

خط چشمو تمرین کن اگر چشمت ریزه یه خط چشم کلفت و بلند بکش

طول خط چشمت از طول ابروت بیشتر نشه

جلو چشمت شاین بزن با خط چشم باریک

برو کلاس خودآرایی

فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍

به خیلی عوامل بستگی داره،شاید جنس مواد آرایشیشون خوب باشه،شاید کلاس خودآرایی رفتن،شاید فیلم خودآموز آرایشی زیاد دیدن،شاید به مرور زمان اینقدر آرایش کردن،وارد شدن.

در کل ،آرایش به بعضیا میاد،به بعضیا نه،من خودم آرایش غلیظ اصلا بهم نمیاد،ضمن اینکه کلا،خیلی هم وارد نیستم.

به خیلی عوامل بستگی داره،شاید جنس مواد آرایشیشون خوب باشه،شاید کلاس خودآرایی رفتن،شاید فیلم خودآموز ...

منم برا روزانه از آرایش غلیط اصن خوشم نمیاد.. فق میخوام در حدی یاد بگیرم ک خیلی هم ساده نباشم..

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!