2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باردار بودی؟

ای کاش پریود بشم حداقل

همیشه قبل از پریودی شکمم ورم میکنه گرمم میشه

گرسنمه

الان که بی بی چک منفی شد

این علامت ها هم ندارم ک نزدیک پریود باشم

توی بلاتکلیفی موندم

ای کاش پریود بشم حداقلهمیشه قبل از پریودی شکمم ورم میکنه گرمم میشه گرسنمه الان که بی بی چک منفی شد ا ...

منم مثل شمام

خداوند پشت پلک های توست..پس چشمانت را ببند و خودت را به نوازش های خدا بسپار..💎🩷

منم اقدامیم

عزیزم

ایشالا جواب میگیری

من که پریون نیومده که بعدش اقدام کنم

شمام اینجوری هستید که تا پریود نشید دیگ اقدام نمی کنید؟

حس میکنم بی فایده س وقتی تاخیر میوفته و پریود نمیشم اقدام کنم

عزیزم ایشالا جواب میگیریمن که پریون نیومده که بعدش اقدام کنمشمام اینجوری هستید که تا پریود نشید دیگ ...

عزیزم من امروز بعد هشت روز عقب انداختن پریود شدم.من آذر چهارصد و سه سقط داشتم بعدشم چسبندگی لوله فالوپ داشتم هیچ دکتری تشخیص نداد بگه برم عکس رنگی بگیرم تا اسفند ماه خودم فهمیدم فکر کنید هفت هشت ماه زدم به کاهدون.اسفند پارسال عکس رنگی دادم اردیبهشت هم همسرم عمل کرد واریکوسل رو دیگه من خرداد اقدام جدیمو شروع کردم.و اون چند ماه قبل و حساب نکردم چون با لوله چسبیده نمیشد باردار بشم. همیشه منظم بودم با وجود تنبلی خفیف سر بیست و پنج روز میشدم این ماه بخاطر اقدام بهم ریخت اولشم علائم شدید بارداری داشتم الان دکترم و با تجربه های دورم میگن احتمالا لقاح تشکیل شده نتونستم لانه گزینی کنه و پریود شدی ولی رحمت داره آماده میشه کلا زد تو ذوقم .

عزیزم ایشالا جواب میگیریمن که پریون نیومده که بعدش اقدام کنمشمام اینجوری هستید که تا پریود نشید دیگ ...

ایشالا شما باردار باشی کلا میگن اقدام بدن زن رو بهم میریزه.چند سالته عزیزم؟

من یکشنبه آزمایش بتا دادم عدد زیر ۲ بود ینی منفی هستامروز۱۲ روزه تاخیر دارمولی قرص دوفامد رو پنج روز ...

منم دوفامد خورده بودم قبلش تو سیکلم قبل پریودیم اما تعجبم از این بود نیومد پریودم و هشت روز عقب انداختن