2789
عنوان

اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 54 پست

مشکل اینه ما دعارو میخونیم ک خدا حاجاتتمونو بده دعا بخون ک ارامش بگیری ایشالا خدام کمک میکنه البته خودمم خیلی ایمانم قوی نیست و خیلی وقتا ب خیلی چیزا شک میکنم ولی بازم وقت تنهایی یاد خدا ارومم میکنه

منم از این دارم می پرسم چرا بیشتر ما قشر متوسط یا ضعیف بیشتر بلا می بینم تا اون طبقه مرفه مامانم میگ ...

تاپیکت رو قفل کن تو خصوصی بهت میگم

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه متوسل بشم امسال به شهدا میتونم ب آرزوم برسم من نمیخام خدارو از دست بدم خودم از کلاس سوم نماز خون ...

عزیزم از سوالت متوجه شدم شما یک سری شبهه ها داری ک باید زنگ بزنی دفاتری ک سوالات شرعی میپرسن یا پیش علما،بهت جواب بدن یا کتاب های اعتقادی بگیری ک کم نیستن در کتابخونه ها

یا حتی در همون کانال تخصصی هم ب یه سری از این شبهات پاسخ داده شده

درسته ک ما برای رسیدن ب حاجات و هدف هامون متوسل میشیم ب ائمه یا امامزاده یا شهدا اما قرار نیست هرچی خواستیم خدا بذاره تو طبق تقدیم ما کنه و اگه نکرد، ما بگیم ما دیگه تو رو نمیپرستیم چون حق من این نبود

عزیزم خدا مصلحت هایی را میدونه ک ما نمیدونیم از اون طرف خدا گفته شما هر دعایی ک بکنی من دعاتو بدون پاسخ نمیذارم اگر بصلاحته مستجاب میکنم ب شرطی ک تو هم تلاش کنی

و اگر ب صلاحت نیست برات در آخرت ذخیره میکنم

پس شما تلاش بکن و دعا هم بکن اما خدا را بخاطر خودش نه،بخاطر خودت عبادت کن ن بخاطر اینکه ب آرزوهات برسی

منتها میتونی برای رسیدن ب آرزوهات نذر کنی متوسل بشی از نماز مستحبی و صبر کمک بگیری ولی واجبات رو در هرحال بخون و راضی باش ب رضای او ولی تلاش کن و امید داشته باش ک خدا تلاش تو رو میبینه و جواب تلاشتو مطمئن باش ب وقتش میده

نیازی ب قفل کردن تایپیک نیست عزیزم هرکسی بخواد جوابتو بده میتونه بده ایشون بخوان تو خصوصی میتونن با ...

ن فک نکنم قفلش کنم

شاید خیلیا مثلن من گمراه شدن

شاید تاپیکم کمک کنه به دوستان

ایمان داشتن خوبه و اهلش میخاد

برای تقویت معنویت و ایمان و پاسخ به سؤالات دینی:

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با پیامک فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس و گفتگو با کارشناسان:

096400

پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل.

با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مسائل اخلاقی و.... رو هم بپرسین.

مشاوره اسلامی هم دارن.

اپلیکیشن پاسخگو هم میتونین از بازار نصب کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

داریم امتحان میشیم داریم امتحان میشیم پس کی امتحان نمیشیم؟؟؟پس اونایی که زندگی به کامشون هست چرا امت ...

چرا اینقدر با عصبانیت و تندی حرف میزنی ؟ من فقط گفتم داریم امتحان میشیم و خلاف واقعیت نگفتم که انقدر آشفته شدی بهم ریختی این مدلی واکنش نشون دادی

مگه حرفم توهین به کسی بود ؟

اینکه میگی ۱۴ قرنه پدرمونو درآوردین ، چیکارت کردیم ؟ چه ربطی به ائمه داره ،زندگینامه کدوم ائمه درباره درآوردن پدران شما بوده ؟ همه چیز رو به ائمه ربط نده

یادت باشه میشه مخالف بود ولی با احترام و آرامش حرف زد.

درباره راحتی یه عده هم امتحان الهی فقط سختی نیست راحتی، نعمت، انتخابها و ثروت هم امتحان هست

. ما از زندگی هیچکس خبر کامل نداریم که بگیم فلانی چرا راحت تر هست

اگر نقدی داری محترمانه بگو اینجوری احترام خودت حفظ میشه

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

منم از این دارم می پرسم چرا بیشتر ما قشر متوسط یا ضعیف بیشتر بلا می بینم تا اون طبقه مرفه مامانم میگ ...

اینکه آدم فقط از بیرون زندگی بقیه رو ببینه و قضاوت کنه درست نیست. خیلی از آدمهای مرفه هم امتحان های سنگین دارن که ما نمیبینیم. ثروت خودش یه امتحانه، نه نشونه راحتی مطلق.

روز قیامت هم از همین چیزها سؤال میشه. اینکه این پول رو از کجا آوردی و چطور خرج کردی، آیا حق فقرا و نیازمندا رو رعایت کردی یا نه، آیا با این امکانات به دیگران کمک کردی یا فقط برای خودت استفاده کردی.

همونطور که فقر هم امتحانه، ثروت هم امتحانه، فقط شکلش فرق داره. ما معمولاً فقط سختی های خودمون رو میبینیم و فکر میکنیم بقیه راحتن، در حالی که هر کسی یه نوع حساب و کتاب داره. برای مثال یکی از آشناهای ما همشون ماشین خارجی دارن و هرکدوم چندتا خونه دارن ،ولی متاسفانه خواهر جوانشون فوت شده ، خواهر زاده کوچیکشون سرطان گرفته بیمارستان هست .همه مشکل دارن هیچکس بدون مشکل نیست

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی