2789
عنوان

اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 54 پست
خب همون اول بهت ابنو گفت خیلی خشک خودتو بگیر نکه خودتو بگیری بنی درباره این حرف زد تو هیچی نگو بحثو ...

گفتمت زیاد زیرک نیستم تو روابط خیلی خیلی ضعیفم

واسه همین دارم سعیمو میکنم قوی شم ولی نمیدونم از چ راهی ؟

خودم توروابط خیلی ضعیفم و اینکه زیاد بیرون نمیزنم فقط درس و خونه انگار چن سال از همه دوستام عقبم

این تعاریف که شنیدم از دوستات

متوجه شدم اونا از اداب معاشرت و احترام عقبن

چرا اینارو برای دوستی انتخاب کردی؟

ادم تنها بمونه ولی با بیفرهنگ دوست نباشه بهتره

خودتو اینقدر پایین نیار دختر یعنی چی تهرانی و شهرستانی؟؟؟؟

مگه تهرانی بودن ملاک برتر بودنه عزیز

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گفتمت زیاد زیرک نیستم تو روابط خیلی خیلی ضعیفم واسه همین دارم سعیمو میکنم قوی شم ولی نمیدونم از چ را ...

ممیدونی من خیلی زود با یکی صمیمی میشم و دوست میشم بعد هرچقدم خوب باشم حد و مرز برا خودم مشخص مبکنم میتونی مهربون باشی قشنگ ارتباط بگیری اگه حس خوبی منتقل کنی و درباره اعتقادات صحبت نکنی به اوناهم خط قرمزاشون احترام بزاری درست میشه

شما بهم بدین بی زحمت خودم بی خبرم از این سایت

درخواست دوستی دادم اول باید قبول کنین شما.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

عزیزم نماز و متدین بودن ربطی ب ثروتمند و فقیر نداره

ما هم در مکان های آموزشی هستیم ک دیگران میگن ما اعتقادی نداریم اما ما قرار نیست شبیه بقیه بشیم

ما دنبال حقیم

در ایتا (کانال تخصصی نماز) را دنبال کن و بزن از اول کانال بخون درباره فلسفه نماز توضیح داده

اسمش همینه تخصصی نماز یا بزن کانال تخصصی نماز.

اینم بگم شما حتما نماز هاتو اول وقت و سعی کن باجماعت در مسجد بخونی بهت قول میدم نتیجه و انرژی خوب را در زندگیت ببینی و اینم بگم ک قرآن زیاد بخون

من خودم سالها موفق نمیشدم نمازهامو اول وقت بخونم تا اینکه نذری کردم شروع کردم روزی ۵۰ تا ۱۰۰ آیه خوندن

شیطان و وسوسه از آدم دور میشه

اینو یادت باشه شبیه شدن ب این آدما اعتماد بنفس شاید برات بیاره اما خدا را ک از دست دادی زندگیت رفته

نه دنیا داری نه آخرت

دوبار مسخره میکنن وقتی فهمیدن شما اعتقاد داری دیگه چیزی نمیگن احیانا هم اومدن واست سخنرانی های مزخرف کردن،از این گوش بشنو با اون گوش در کن

متوسل ب شهدا و ائمه شو ک ثابت قدم بمونی موفق باشی

این تعاریف که شنیدم از دوستات متوجه شدم اونا از اداب معاشرت و احترام عقبنچرا اینارو برای دوستی انتخا ...

همکلاسیام تو گروه بودن

من هر موقع یاد این بیوفتم دلم میشکنه

والا چی بگم راجب ملاک من بابام 12ساله کاشی کار تو مناطق پایین که بهش میگن منطقه محروم میگه بابا تو هر خونه ای که وارد میشی دهنت باز میمونه خونه ها لاکچری هر کدوم دو سه ماشین خارجی

بعد وقتی بهشون بگی از فلان مکان هستی مردم و جامعه زود قضاوت میکنن که گدان و عقب افتاده

عزیزم نماز و متدین بودن ربطی ب ثروتمند و فقیر ندارهما هم در مکان های آموزشی هستیم ک دیگران میگن ما ا ...

اگه متوسل بشم امسال به شهدا میتونم ب آرزوم برسم

من نمیخام خدارو از دست بدم خودم از کلاس سوم نماز خون بودم آدم ساده درسخون ولی همینکه بزرگ شدم ضربه خوردم از همه

دور شدم از خدا گفتم خدایا این حقم نبود

نیومد هنوز

نوشت شما قبلا درخواست دادین.
تو اعلانات رو نگاه کنین نوشته zahraayat میخواهد با شما دوست شود.
پذیرش بزنین

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

ببین تو دورانی هستیم که از قبل پیامبر و ائمه دربارش حرف زدن نگه داشتن ایمان خیلی خیلی سخت شده همه دا ...

داریم امتحان میشیم

داریم امتحان میشیم

پس کی امتحان نمیشیم؟؟؟

پس اونایی که زندگی به کامشون هست چرا امتحان نمیشن

یه چیزی شما یاد گرفتین امتحان

امتحان

بابای مارو درآوردین این ۱۴قرنه با امتحانتوووون

اصلا مارو مردود کنید ببریم

نخواستیم این امتحان و کارنامه شمارو

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

قبول کردم درخواست رو

مرسی رو پروفایلم هم الآن گزینه ارسال پیام هست میتونین راحت بهم پیام بدین.

داریم امتحان میشیم داریم امتحان میشیم پس کی امتحان نمیشیم؟؟؟پس اونایی که زندگی به کامشون هست چرا امت ...

منم از این دارم می پرسم چرا بیشتر ما قشر متوسط یا ضعیف بیشتر بلا می بینم تا اون طبقه مرفه مامانم میگه بهم اینو نگو کفر میکنی