2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا نپز، تمکین نکن، بچه رو ببر خانه مادرش نگه داره، رو مخش راه برومدرک نداری از کجا میگی خیانت کرده ...

خب غذا نپزه شوهره هم خرجی نمیاره!!راه حل خوبی نیست،، بعد چیکار کنه تو خونه

من یه بار اینکارو کردم تا یک ماه غذا نپختم،، شوهر اشغالم هم دیگه چیزی نمیآورد اصلا برای خونه،،،،،

فکر خوبیهولی مرده اونقدر زرنگه ک نمیاره خونهمیبره مکانی جایی

نه بابا خونه خالی بشه از خداشه بیاره خونه

خیالش راحت باشه اسی نمیاد میاره

اسی ام نباید سوتی بده که شوهرش متوجه بشه

شوهرش باید فک کنه همون زنده ساده ایه که هفت سال پیچوندتش

خودش بره سرکار

عزیز دلم مگه یه زن چقد حقوق میگیره که هم خرج خودش کنه،،، هم خرج خورد و خوراک خودش و بچه رو بده!!

یه کیسه برنج معمولی کم کم چهار پنج تومان!

کاش فقط برنج بود،،،، هزارتا مایحتاج زندگی هست!

بیرون هم که نمیشه غذا بخوری با این قیمت ها،،،،، هر غذا کم کم شده چهارصد پانصد

شوهره هم راحت بشه برای خودش،، از خداش هم باشه مجردی و پولاش رو جمع کنه !!!

با خیانت کردن شبیه خودش مبشی یک ادم هوس باز که کنترل خودش رو نداره

این کاررو نکن

در عوض برای بچت بهترین مادر باش برو یه مهارت یاد بگیر ارایشگری و ... کار پیدا کن ازش پول بگیر برو باشگاه به زیبایی خودت برس حالل کن اونجوری چشمش در میاد

کاربر از سال ۹۵. اقایونی که درخواست میدن:🍑👌🏻

عزیز دلم مگه یه زن چقد حقوق میگیره که هم خرج خودش کنه،،، هم خرج خورد و خوراک خودش و بچه رو بده!! یه ...

شوهره از بچش که نمیگزره برا بچش پول میاره

البته منم موافق اعتصاب نیستم

مگه چقدر زنده ایم که با خشم و کینه بگزرونیمش

اسب جان به روی خودت نیاز خیانتشو انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

مدرک و پول جمع کن بعد جداشو

خب غذا نپزه شوهره هم خرجی نمیاره!!راه حل خوبی نیست،، بعد چیکار کنه تو خونه من یه بار اینکارو کردم تا ...

خب اونموقع میتونی بابت ندادن نفقه ازش شکایت کنی ولی اون نمیتونه بابت کار نکردن تو منزل ازت شکایت کنه

اصلا نقطه نهایی همه زنهایی که هر توهین و تحقیر و خیانتی رو تو خونه تحمل میکنن فقط اینه که محتاج پول شوهرشونن

برید کار کنید خودتون نجات بدید مردی که خیانت میکنه کمترین بلاش خیانتشه دو فردای دیگه ایدز و هرپس و سرطان رحم و هزارجور مریضی میده بهتون. دوست دخترش ازش حامله میشه آبروریزی راه میندازه من نمیدونم چطور هر چیزیو تحمل می کنید بخاطر پول

میگی نمیتونی جدا بشی پس همچین کاری هم نکن چون شوهرت بفهمه طلاقت میده مردا مثل زنها خیانت رو تحمل نمیکنن

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

من اون شبی که توی گوشیش پیامک دیدم برای اولین بار حمله پانیک رو تجربه کردم خیلی عجیب بود تمام تنم می لرزید فکر میکردم می میرم اما نمردم .

تو هم نمی میری

سعی کن آروم باشی

کشف خیانت مثل داغ عزیزه

همیشه هست گاهی تند و آتشینه گاهی آروم

حالا قراره احساسات ضد و نقیض رو تجربه کنی

اول از همه به فکر خودت باش احساسات خودت رو زیر ذره بین داشته باش مواظب خودت باش

همزمان که تنفر داری از شوهرت ممکنه فکر کنی واقعا تحقیر شدی و احساس حقارت کنی عذاب وجدان بگیری فکر کنی کم بودی

گاهی به انتقام فکر میکنی

گاهی به آبروریزی فکر میکنی

گاهی دلت میخواد بری شوهرتو سوال پیچ کنی ازش بپرسی دقیقا چی شد

شاید باورت نشه

اما بهترین کار اینه هیچ کاری نکنی

تا اول با خودت کنار بیای بعد هر کاری دلت خواست بکنی

اینکه بدونی تو مقصر نیستی مهمه

اینکه بدونی با تلافی کردن دلت خنک نمیشه بلکه احساس لجن بودن می کنی مهمه

اینکه بدونی با فاش کردن این قضیه دردت کمتر نمیشه و ممکنه دیگران تو رو محکوم کنن مهمه

ولی محرومش کن

از خودت محرومش کن تا زمانی که احساس کنی تصمیمت رو گرفتی

اگه بچه داری جدی تر فکر کن

اگر نداری به خوبیای دیگه ش هم فکر کن چون خیانت فقط مختص اون مرد نیست

اگه خیانت جنسی نبود ببخش

الان داغی میگی طلاق

شاید اگه چند سال دیگه به امروز نگاه کنی به اندازه امروز اصرار نداشته باشی به طلاق

مخصوصا اگه شوهرت واقعا پشیمون شده باشه و برات جبران کنه .

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

غذا نپز، تمکین نکن، بچه رو ببر خانه مادرش نگه داره، رو مخش راه برومدرک نداری از کجا میگی خیانت کرده ...

تمکین نکنه شوهرش میره دادگاه ، دادگاه اجازه گرفتن زن به شوهرش میده کلا نفقه و خرجیش قطع میشه

با تلافی فقط خودت گرفتار منجلاب میشیتازه همسرتم بفهمه ب چش ی هرزه نیگات میکنه و ممکنه واکنش خوبی نشو ...

بهترین کار اینه آلت تناسلی هرچی کرد هست بریده شه

کاربری دست دو نفر بود الان فقط دست خودمه 🤣🤣🤣