2777
2789
دقیقا تو یه تاپیکی بودم همه از دم دارن آرزوی مرگ میکنن انقدر که همه امید به زندگی داریم

تکلیف ما چی میشه خدا مارو نمی بینه یعنی خارجی ها پراز پول خوشبختی هستند آخ خدا آخ قلبم درد میگیره قرارع چی بشه

کاربری دست دو نفر بود الان فقط دست خودمه 🤣🤣🤣

تمکین نکنه شوهرش میره دادگاه ، دادگاه اجازه گرفتن زن به شوهرش میده کلا نفقه و خرجیش قطع میشه

من موندم چجور میخوان اثبات کنن زنش تمکین نمی کنه خب قاضی میپرسه ندادی بگو دادم🤷♀️🤷♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی تمکین عام و خاص مختص به زنه تو شرع و قانونتازه مرد ۶ماه نفقه و خرجی نده بعدش زن میتونه شکایت کن ...

خب تمکین بکنه ولی بعدش روشو بکنه اونور بخوابه

شوهرشو با مردای جذاب تلویزیون و ماهواره مقایسه کنه

عکس بازیگرای جذاب مرد نشونش بده بگه این چه خوبه

زل بزنه تو تلویزیون بدن لخت مردا رو نگاه کنه

حرصی کنه شوهرشو

یعنی چی که اجازه بدیم مردا خیانت کنن و هیچی هم نشه

خب تمکین بکنه ولی بعدش روشو بکنه اونور بخوابهشوهرشو با مردای جذاب تلویزیون و ماهواره مقایسه کنه عکس ...

خب مرد صیغه کنه کاری نمیشه کرد مگر زندگی مشقت باری زن داشته باشه که عسر و حرج رو ثابت کنه طلاق بگیره

خب مرد صیغه کنه کاری نمیشه کرد مگر زندگی مشقت باری زن داشته باشه که عسر و حرج رو ثابت کنه طلاق بگیره

چرا میگی کاری نمیشه کرد همه چیز که طلاق گرفتن نیست گاهی وقتها تو زندگی یک مرد موندن و زجرش دادن بهتر از طلاق گرفتنه. استارتر همین کارهایی که من میگم بکنه مرده عین موش ازش اطاعت میکنه

چرا میگی کاری نمیشه کرد همه چیز که طلاق گرفتن نیست گاهی وقتها تو زندگی یک مرد موندن و زجرش دادن بهتر ...

اتفاقا مرده که با زنه دیگه عشق و حالش رو میکنه زن اول میشه بشور و بپز و بچه داری و خانه داری و برای زن صیغه ای خرج کنه زیاد خوندیم حتی ماشین خریده خونه به اسم طرف کرده، اخرم میگه شرعی و حلال گناه هم نکرده کافیه خرج زن اول رو هم بده تو سختی نباشه طلاق هم نمیتونه بگیره چون تو عسر و حرج نیست.