2777
2789
نمیتونم ، من حس میکنم شوهرم عاشق بوده با عشق قدیمیش چند سال بمن خیانت کرد، من تازه فهمیدم شرایط جدا ...

با اون دختره عشق قدیمیش حرف بزن دوتایی یه انتقامی ازش بگیرین.

مهریه ات را بزار اجرا ولی تو خونتون بمون مهریه را بهت تمام و کمال بده طلاق هم نگیر ازش.

پس من چیکار کنم چه کاره ام تو این زندگی همه تلاشم برای برگردونم کردم ، مشاوره آموزش های زناشویی، ولی ...

خداازش نگذره

اگه اونو میخاس چرا اومد سمت تو آخه

امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون دختره عشق قدیمیش حرف بزن دوتایی یه انتقامی ازش بگیرین.مهریه ات را بزار اجرا ولی تو خونتون بمو ...

دیگه اعصاب هیچی ندارم از صبح بیحال می رفتم تو خونه نه میتونم به بچم غذا بدم نه کاری کنم ، نه بحث کنم باهاش دیگه فقط منم میرم دنبال دلم ،منم واقعا یکی هس که دوستش دارم ولی به خاطر متاهل بودنم بهش تعهد داشتم دیگه نمیخام تعهد داشته باشم

دیگه اعصاب هیچی ندارم از صبح بیحال می رفتم تو خونه نه میتونم به بچم غذا بدم نه کاری کنم ، نه بحث کنم ...

تو شوهرت ادب نکنی یه دختر سلیطه میاد تو زندگیش جفتتون ادب میکنه، خود دانی🤷♀️

اره شبانه روز نفرین شوند میکنم خدا از سر هردوشون نگذره به حق این ماه عزیز

الهی آمیییین

امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁