2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان

72 بازدید | 21 پست

شما چقدر بعد عمل اثر بیهوشیتون رفت؟

من بعد ۴ روز بشدت خواب آلودم .

غذا چیا میخوردین؟ من مایعات سوپ میخورم سیر نمیشم اصلاااا. قرص انتی بیوتیک میخورم مداوم گرسنمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۳ ؛۴ روز اثر بیهوشی بود..

غذاها تلید یا برنج رو با خورشت زیاد قاطی میکردم که نرم شه و بتونم بخورم. تخم مرغ و سیب زمینی آبپز رنده شده. منم اصلا با سوپ سیر نمیشدم. شیر برنج هم خوبه. کله پاچه خوبه؛ پای مرغم بخور خوبه برای زخما

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

من اب کله پاچه نون میکس کردم خیلی چرب بود حالم داره بهم میخوره

من ۳۱ اردیبهشت عمل کردم

اثر بیهوشی و خواب آلودگی تا یک هفته باهام بود

که بنظرم چیز بدی نیست و باعث میشه بخوابی و کمتر اذیت بشی

برای غذا هم مامانم برام سوپ ماهیچه درست کرد

ترکیبات ش برنج و ماهیچه و هویج و عدس داره که سیرکننده بود

برنج کته ی نرم با گوشت نرم هم درست میکرد برام که نجوم و همونجوری با کمترین جویدن قورت بدم

همراهش اب آناناس و انبه میخوردم

داروهاتو حتما سر وقت بخور مخصوصا اناهیل و چرک خشک کن

من ۳۱ اردیبهشت عمل کردماثر بیهوشی و خواب آلودگی تا یک هفته باهام بودکه بنظرم چیز بدی نیست و باعث میش ...

منم بیشتر غذاهای آبکی و تلیت شده میخوردم تا ی هفته

شیر پرچرب با نون لواش تلیت میکردم

یا آب گوشت سر میکشیدم

من هنوز گییییج خوابم . جرات ندارم غذا عادی بخورم درد دارم .

بینیت گوشتیه یا استخونی؟؟؟ غذایی که زیاد بخوای بحوی فعلا نخور؛ همون غذای عادی رو نرم تر کن بخور. باندای تو بینیت رو درآوردی؟؟

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

من ۳۱ اردیبهشت عمل کردماثر بیهوشی و خواب آلودگی تا یک هفته باهام بودکه بنظرم چیز بدی نیست و باعث میش ...

ببین منم دقیقا همین سوپ واسم مادرم درست کرده اصلا سیر نمیشم .کیک و گردو بستنی میکس میکنم . میوه های متفاوت میکس میکنم کمپوت و... هیچی سیرم نمیکنه . چون من قبلش خیلی غذا میخوردم داروهامم سنگین بدتر شدم .

استخوانی . من چیزی تو بینیم نیست . فقط سوپ اینا میخورم

آهاا..به سلامتی مبارکت باشه.