2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

348 بازدید | 67 پست

زندگی مشترک چطوره...ایا از زندگیتون راضی هستین

چی باعث شده از زندگیتون راضی باشین

چی باعث شدع که ناراضی هستین

درچه صورت ازدواج برای من مجرد کار درستیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتن همدم خیلی خوبه . شوهرم بامن خیلی خوبه حالم خیلی خوب بود راضی بودم اما متاسفانه مادرشوهر بد زندگیو نابود میکنه الان اگه ناراضیم چون قهرم و مادرشوهرم باعث شده شوهرم حرف طلاقو بزنه و واقعا حالم.....🙂

هیچ مطلقی وجود نداره

با شرایط من و روحیات شما، شاید من ناراضی باشم و شما راضی، ازدواجم هندونه در بسته است تا حدی دقت میخواد تا حد زیادی از خود گذشتی صبر و تلاش

هر روز به قتل میرسم و شعر من فقط، به انتشار شعله کبریت میرسه

داشتن همدم خیلی خوبه . شوهرم بامن خیلی خوبه حالم خیلی خوب بود راضی بودم اما متاسفانه مادرشوهر بد زند ...

همیشه ی سوال داشتم از چنین زوج هایی،،،چرا برای حفظ زندگیتون با مادر شوهر قطع ارتباط نکردین

هیچ مطلقی وجود ندارهبا شرایط من و روحیات شما، شاید من ناراضی باشم و شما راضی، ازدواجم هندونه در بسته ...

درسته

ایا اینکه میگن همه زنا خیانت میبینن از شوهرشون درسته؟

ازدواج خوبه کلا استرست کمتر میشه من همیشه نگران بودم ادمای تو زندگیم میومدن استرس میگرفتم که آینده ام چی میشه یا خاستگار میومد دلشوره داشتم و یطرفم دوست داشتم عشق داشته باشم انقد ب همسرم علاقمند شدم خیلی بامن خوب بود اما حیف تو شهر غریبم شوهر کردم مادرشوهرم خیلی بد دراومد بدی ازدواج یکیش مادرشوهره بی احساسه و بی وجدانه