2777
2789
عنوان

پول مواد مخدر

49 بازدید | 3 پست

من همیشه بچه سالم و خوبی بودم هیچ وقت جای بد کشیده نشدم همیشه عاقل بودم و خونواده رو دور هم جمع میکردم. تهش پدر مادرم خیلی بهم ظلم کردن بهم چندین بار گفتن خراب و هرزه و کلی حرفایی که فقط در شان خودشون بود. حتی منو چندین بار از خونه بیرونم کردن.

من یه اسنپ میگرفتم با پول بابام بدترین دعوا ها رو میکردن باهام یه نوار بهداشتی رو از من دریغ میکردن. دیگه خودم رفتم درس خوندم و بهترین جا استخدام شدم الان درامدم خوبه شغل ثابت دارم و نامزد کردم با یه آدم حسابی.

ولی خواهر کوچیک ترم رفته معتاد شده. هر چقدر که من با پدر مادرم سازش میکردم اون تلافی میکنه. ۲۰ روز پیش از بابام ۳۰ میلیون گرفت الانم ۱۵ میلیون میخواد تو خونمون دعوا و درگیریه

نه درس خوند نه کاری از دستش برمیاد فقط یه بار اضافی رو دوش بابامه قشنگ ۴۰ سال بابامو پیرتر کرده.

حس میکنم این کارمای اون ظلمی بود که به من شده داره اینجوری عوض درمیاره. مگه نه؟

قربون خدا برم جای خونواده نداشتمو برام همیشه پر کرد همیشه از جاهایی برام جبران کرد که خونواده نکردن الانم انگار میگه غصه نخور دختر گلم بشین تقاص دادنشونو ببین🥲

چقدر سخت برای خواهرت و خودت الهی که پدر و مادرت متوجه کاراشون بشن و ازت معذرت خواهی کنن

خودشیفته هستن همیشه از نظر خودشون حق با خودشونه و من لابد اولاد بدی بودم و لایق اون رفتارا بودم بعضی رفتاراشونم کلا یادشون نمیاد عجیبه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودشیفته هستن همیشه از نظر خودشون حق با خودشونه و من لابد اولاد بدی بودم و لایق اون رفتارا بودم بعضی ...

اونجور که لایقش هستن داره سرشون میاد عزیزم دیگه چی ازین بیشتر عزیزم غصه نخور

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایون بی رگ و ریشه آشغال درخواست بدن