2821
2789
عنوان

عکس من

| مشاهده متن کامل بحث + 5600 بازدید | 240 پست
بیشتر عکسام دوره

😕😀😀😀😀

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲۰😂 من خودم تا یه نفر حضوری نبینم نمیتونم درهیچ موردی از ظاهرش نظر درست بدم چون اینقدر میشه تو عکس ...

اره. از رو عکس نمیشه خب حدس زد. در کل خوشگلی😉

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

نداشتم تو اینستام 

عکس عروسیتون و دارید بزارید ببینیم مرسی😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
چهارم اینکه وقتی گوشیتو دست گرفتی و یاد گرفتی چطور عکس بزاری اونوقت تاپیک بزن😐

ربطش به شما چیه حالا من نمیدونم.عایا فضولی؟

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
كاربر٩٠ بلد نیست عكس بزاره😳😳😳

عزیزم اونوقتا که ما میومدیم میرفتیم تو سایت آپلود میکردیم این قابلیت رو نداشت .بعد من کلی ساله نیومدم نمیدونستم چطور شده من از شما معذرت میخوام ببخش به بزرگیت

من کاراگاهم خخخهههه اگه عضویتت مال 7سال پیشه.یعنی حتی تو 15سالگی هم عضو شده باشی بعد هفت سال قطعا بالای 23 هستی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من کاراگاهم خخخهههه اگه عضویتت مال 7سال پیشه.یعنی حتی تو 15سالگی هم عضو شده باشی بعد هفت سال قطعا با ...

عزیزم من متولد 66 ام دختر اولم متولد 90.همون سال نود یعنی در 24 سالگی عضو شدم الانم 31 سالمه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بخارشور

parhamfarhan | 20 دقیقه پیش

تایپک

honiwyy | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792