2789
عنوان

مذهبیا بیان

59 بازدید | 13 پست

یه چند وقتیه درست نماز نمیخونم ، خیلی خیلی دلم گرفته از زمین و زمان اینقدررررر دلم پره ، حس میکنم از خدا دور شدم انگار ازم ناراحته خجالت میکشم برم سمتش ، من بنده خوبی نیستم براش دارم دیوونه میشم به خیلیا امید دادم اما خودمو الان ببینید 😭❤️🩹❤️🩹💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشق کسی باشی ازش میرنجی یا با برگشتش خوشحال میشی ؟ این تازه وصف عشق زمینی بود ، ببین خدا چقد عاشق ...

دلم از خودم گرفته، همیشه همراهم بوده اما من همیشه میزنم زیر کاسه ی محبتش من بدم

اگه هنوز نگران دور شدن از خدا هستی یعنی هنوز خدا بهت نگاه میکنه و تورو بطرف خودش فرامیخونه در مورد نماز حتی اگه حوصله نداشتی خودت رو موظف کن بخونی و این شبها هم فرصت خوبیه برای نزدیک شدن به خدا از امام حسین کمک بگیر و در برابر مشکلات صبر کن ان شاءالله بزودی خدا نجاتت میده

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

خدا هیچوقت بنده ای که اینجوری متوجهش باشه رو دور نمیندازه...استغفار کن صدقه بده و برگرد. همه چی درست ...

همیشه میرفتم زیر سقف آسمون اینقدر باهاش حرف میزدم نمیدونم چمه

همیشه میرفتم زیر سقف آسمون اینقدر باهاش حرف میزدم نمیدونم چمه

شاید انرژی منفی گرفتی از محیطی جایی. رفتی حمام دوش نمک بگیر. چون انرژی منفی ها اجازه نمیدن بتونی ارتباط بگیری.