2789
عنوان

رقص عروس

112 بازدید | 24 پست

من همیشه از بچگی ورزش میکردم حرفه ای فوتسال کوهنوردی الآنم که بدنسازی و کوهنوردی و شنا

تو ورزشام قوی بودم ولی هیچ استعدادی تو رقصیدن نداشتم هیچ وقت نرقصیدم همه مراسما فقط نشستم دست زدن☹️

تو مراسم عقد خودم فقط دامن لباسمو گرفتم دسته گلم و تکون دادم شوهرمم دس زد😭

سه ماه دیگه عروسسمه با یه مربی صحبت کردم ولی فکر میکنم هم زمان یادگیریم کمه هم استعدادش و ندارم

هم به خاطر کارو ورزش وقت زیادی برای تمرین ندارم 😭

دوست دارم رقص دونفرمون قشنگ باشه مثل عقد بهمون نخندن

کاش پیشم بودی یادت میدادم

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)در خواست ندهههههههه🔪🩸

او سه ماه عزیزم یه رقصه یاد میگیری

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهربون🥹

😘

ولی بازم ۳ ماه کافیه

هرروز تمرین کن

ببین من نمیگم بهت فیلم آموزشی نبین

فقط سعی کن خودت باشی

خیلی رقص عروسایی که خودشونن قشنگ میشه

برعکس اینایی که میخوان خیلی یهو شبیه درسایی که یاد گرفتن برن زیادی غرق میشن تو رقصشون و اصلا طبیعی نمیشه

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)در خواست ندهههههههه🔪🩸

کلا برو بگو دوتا آهنگ باهات کار کنن واسه رقص

کلا رقص تکی عروس و داماد در حد یکی دوتاست بقیشم که کلا انقد همه میان وسط و بپر بپر میکنن که اصلا مشخص نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

یاد می گیری

برادر من اصلا اهل رقص نیست و از بچگی هم کلا به جدیت و قاطع بودن معروفه

برای عروسیشون یه رقص دو نفره فوق العاده قشنگ تمرین کرده بودن که ما همه دهنمون باز مونده بود اینی که داره اینطوری قشنگ می رقصه برادر خودمونه؟!!!!!!!

در عرض یکی دو هفته ای که داشتن خونه شون رو آماده می کردن و برای چیدن خونه می رفتن خودشون از روی کلیپ تمرین کرده بوند

کلا برو بگو دوتا آهنگ باهات کار کنن واسه رقصکلا رقص تکی عروس و داماد در حد یکی دوتاست بقیشم که کلا ا ...

اره کلا همون رقص دوتایی تو عقد خیلی خجالت کشیدم

البته تو عروسی دیجی داریم میاریم از این رقصا که رو طبل میزنن با عینک اینا هم میخوایم داشته باشیم البته اونم بپر بپره

دوس دارم یه رقص دو نفره هم با پدرم داشته باشم

اره کلا همون رقص دوتایی تو عقد خیلی خجالت کشیدمالبته تو عروسی دیجی داریم میاریم از این رقصا که رو طب ...

دوتا آهنگ رو با مربی رقص کار کن

منم بلد نیستم زیاد ایشالا میخوام یه مربی پیدا کنم دوتا آهنگ باهاش تمرین کنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A