2777
2789
عنوان

دوستم گم شده

758 بازدید | 36 پست

چند وقت با یه پسره دوست بود پسره خیلی عوضی و هیچ و لات بود و قبل اینکه با پسره دوست شه خیلی مشکل داشتن یهو پسره شروع کرده ابراز علاقه کردن بهش دوستمم خر شده و چند بار تو هیئت یواشکی میرفت پیش پسره اونو ببینه منم گفتم ولش کنه گوش نکرد منم باهاش قهر بودم چند روزی دیشب باباش ساعت ۲ صبح امده در خونمون که دخترم گم شده و ندیدنش و پیش تو نبوده دیشب تو مسجد ساعت های ۹ رفته بیرون دیگه برنگشته انگار آب شده رفته تو زمین پسره هم چند بار تو شهر دیدیم خیلی عادیه خیلی نگرانم نکنه اون بلایی سرش آورده باشه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهر کوچیکه خانوادش از ترس ابرو فعلا جیزی به پلیس نگفتن

عزیزم لطفا خودت برو یا به خانوادش بگو که حتما باید برن پلیس و سراغشو بگیرن

اطمینان هم داشته باشن که پلیس به هیچ عنوان این اطلاعات محرمانه رو به کسی نمیگه

این دختر الان معلوم نیست توی چه وضعیتی هستش پس لطفا پیگیرش باشید معلوم نیست همین لحظه داره چه اتفاقی براش میوفته

.

خود دختره خیلی ناشی بود؟ هر چقدر بهش میگفتی اصلا گوش نمیداد؟ بیشتر کجا میرفت دیت؟

ارهخبلی ساده و زودباور بود هزار بار بهش کفتن این پسره عوضی آشغاله آوازش به عنوان هول تربن و کثافت ترین پسر شهر در رفته گوش نداد میگفت عاشمه ،به مننمیگفت فقط به شب تو مسجد پسره بهش گفته بود بیاد کوجه خلوت پشت مسجد اینم خواست بره من نذاشتم شبی که گم شد پیش من نبود

ارهخبلی ساده و زودباور بود هزار بار بهش کفتن این پسره عوضی آشغاله آوازش به عنوان هول تربن و کثافت تر ...

من دیشب خیلی براش دعا کردم و با خدا حرف زدم

بشدت نگرانشم

لطفا خبری شد ازش بهم بگو از نگرانی درم بیار قلبم مثل سیر و سرکه میجوشه هر بار یادش میوفتم

.

من دیشب خیلی براش دعا کردم و با خدا حرف زدم بشدت نگرانشملطفا خبری شد ازش بهم بگو از نگرانی درم بیار ...

مرسی قشنگم💕صبح ساعت ده پیدا شد ولی خانوادش اصلا نمیزارن کسی بفهمه چی شده منم بیخبرم هنوز نه جواب پیام میده نه چیزی

مرسی قشنگم💕صبح ساعت ده پیدا شد ولی خانوادش اصلا نمیزارن کسی بفهمه چی شده منم بیخبرم هنوز نه جواب پی ...

وای بخدا باورم نمیشه

همش براش دعا میکردم حتی به خواهرم گفتم دعا کنه مدام با خدا حرف میزدم خداروشکرت که پیدا شد

توروخدا یجوری سر در بیار چیشده و بهم بگو خیالمو راحت کن

.