2789
عنوان

چقد سخته

1 بازدید | 3 پست

بچه ها کنکور چقد سخته؟

واقعا انقد که میگن سخته و نمیشه قبول شد راسته؟

من استرس گرفتم

بعد چند سال میخوام دوباره کنکور بدم میترسم

واقعا قبولی سخته برای دانشگاه خوب؟ منظورم اینه اگه خونده باشی در حد خودت

من خوندم ولی خیلی ها میگن انقد سهمیه و... هست که شانس تویی که خوندی نسبت به اونی که نخونده و سهمیه داره خیلی کمتره

بهم دلداری بدید همه امیدم به کنکور...

چیکار کنم سر جلسه کنکور مدیریت کنم تست منفی و... نزنم

اینم بگم با حذفیات خوندم(دیر شروع کردم) میترسم نتونم تشخیص بدم کدوم درسو خوندم کدوم نخوندم

من کوروش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.

لعنت به کنکور...

من کوروش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.

چه رشته ای؟ سخته ولی نشدنی هم نیست.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه رشته ای؟ سخته ولی نشدنی هم نیست.

حقوق

اونم باید یه دانشگاه خوب قبول شی که فایده داشته باشه

وگرنه پیام نور و ازاد هم میشه رفت