2777
2789
عنوان

حقوق سرکارم

94 بازدید | 6 پست

بچه ها کسی تو خیریه کار کرده من حقوقم پورسانته خیلی کم میشه مثلا ۳ ۴ تومن خیلیم لازم دارم همه مخارج زندگیم با خودمه اگه بتونم واریزی از خیر بگیرم حقوقم بیشتر میشه بنظرتون چجوری واریزیمو بیشتر کنم واقعا نیاز دارم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

خب کار دیگ چرا پیدا نمیکنی

شهرم کوچیکه دانشجو ام هستم کار پاره وقت میخوام

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما ی خانم هست ماهی ی بار میاد محل کار با کارتخوان برا خیریه پول جمع میکنن همکارها هم بعضا کمک میکنن رسید هم بهشون میده وقتی مدام کمک کنی بعد از چند ماه از طرف همون خیریه ی جورایی تقدیرنامه میدن به نظرم فعال باید باشی بری اداره های مختلف یا مغازه های مختلف که تراکنشت بره بالا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
ما ی خانم هست ماهی ی بار میاد محل کار با کارتخوان برا خیریه پول جمع میکنن همکارها هم بعضا کمک میکنن ...

باید همین کارو کنم واقعا واریزی ندارم هیچ

رستوران پاروقت قبول میکنه

مگه رستوران پیدا کنم اینجا خیلی کمه حقوقش