2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 62 پست
ما انسانیم، سرشار از نیاز روحی و جسمی، و این خیلی قابل درکِ. ازدواج هم برای التیام بخشی از جسم و روح ...

من این رو بیشتر کلیشه میدونم

امیر هستم با افتخار و بدون ۲۰۶

آره حتما باید برم مشاوره چون روح و روانم داغون شده دیگه نمیتونم به زندگی ادامه بدم

حتما برید واقعا تاثیرداره دست کم نگیرید مشاوره رو ازخدا میخوام هرچه زودتر آرامش رو به وجود خودتون و زندگیتون برگردونه هرخطایی قابل جبران انشاالله همسرتون طوری براتون جبران کن که تمام تلخیهایی که کشیدید حتی ازذهنتون پاک بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا دیشب که خواب خیانت همسرمو دیدم، امروز همه تاپیکا درمورد خیانتع🤕هرچی میخوام بیخیال بشم ن ...

بازم متاسفم

امیر هستم با افتخار و بدون ۲۰۶

حتما برید واقعا تاثیرداره دست کم نگیرید مشاوره رو ازخدا میخوام هرچه زودتر آرامش رو به وجود خودتون و ...

ممنون گلم انشالله

درست زمانی که میخوام به زندگی دلگرم بشم همسرم گند میزنه به همه چیز

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اگه کمبود زیاد محبت و بی توجهی از طرف شریکش داشته باشه و با تمام محبتا و حرفای معقول رفتارش عوض نشه ...

کسی ک بخواد خیانت کنه بهانش میاره میگه نیازام بر طرف نشد و این اصلا قابل توجیح نیست

خانوادشهمسرم میگه چیزی کم نداری و با این وجود بازم خیانت میکنهخب مرگت چیه مرررد

خانواده اش بیجا میکنن جوابشونو بده واقعا نشین نگاه کنن هر مزخرفی میخوان بگن ،شوهرت برا خودش دنبال عشق و حال باشه بعد تورو مقصر بدونن،نظرشون چیه اگه ددر از جون شما خیانت کنی ،میگن پسرمون مرد نیست عرضه نداره یا نه جور دیگه ای میشه داستان!!! ،چیزی که کم نداری از سر شوهرتم زیادی هستی همچین فردی رو داری تحمل میکنی و زندگیشو جمع و جور میکنی

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خانواده اش بیجا میکنن جوابشونو بده واقعا نشین نگاه کنن هر مزخرفی میخوان بگن ،شوهرت برا خودش دنبال عشق و حال باشه بعد تورو مقصر بدونن،نظرشون چیه اگه ددر از جون شما خیانت کنی ،میگن پسرمون مرد نیست عرضه نداره یا نه جور دیگه ای میشه داستان!!! ،چیزی که کم نداری از سر شوهرتم زیادی هستی همچین فردی رو داری تحمل میکنی و زندگیشو جمع و جور میکنی

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خانواده اش بیجا میکنن جوابشونو بده واقعا نشین نگاه کنن هر مزخرفی میخوان بگن ،شوهرت برا خودش دنبال ع ...

از نظر اونا پسرشون بی عیب و ایراده

مادرشوهرم گفت پسرمو سالم بهت تحویل دادم پس دلیلش خودتی

آخه زمان مجردی میخواست به کی خیانت کنه

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

از نظر اونا پسرشون بی عیب و ایرادهمادرشوهرم گفت پسرمو سالم بهت تحویل دادم پس دلیلش خودتیآخه زمان مجر ...

چقدر گستاخن!! همینو بگو کی بوده اون موقع که خیانت کنه بهش !!!