2777
2789
عنوان

برام سواله

78 بازدید | 15 پست

شما بیشتر با آدم هایی دوست میشین که نگات نکنن و مغرور باشن و جدی نگات کنن یا با آدمی که همیشه لبخند بر لب داره و شوخ طبع هست و نگاتون میکنه نه اینکه بی اهمیتی کنه؟

مغرورا دوستای بیشتر دارن یا اونایی که تو همه جا حتی خیابون میخندن؟

من یه ذره برام قیافه بگیره همونجا ولش میکنم میرم

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️ آقایان و بانوان محترم درخواست ندین و توی تاپیک های حس ششم هم منو تگ کنین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مغرورا اکثرا تنها میمونن بر اساس تجربه🫢🫢

من نیکام کاربر سال98 رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه پزشک بی اعصابی هستم و حوصله بحث کردن باهاتون ندارم😮💨 کسی راجب درس های تجربی سوال داشتم تگم کنه کمکش کنم🥹🐣

چون خودم اولیم اولی و دوستامم اولین

از دومیا حس امنیت نمیگیرم زیادی شلوغن بعضیا

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

خوبه ادم نباید کلا خیلی جدی و بی حال به نظر بیاد نه؟

نهه اصلن جدی و بیحال نیستم خودمم خوشم نمیاد

خیلی خوش خنده ام

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀