2777
2789
عنوان

رشته حقوق

102 بازدید | 19 پست

اولا بگین میشه با رشته تجربی رفت حقوق دولتی خوند؟

بعد اگه آزاد بخونه آزمون وکالت قبول بشه بنظرتون درآمدش خوب میشه داشت یا نه😶

بنظرتون کلا برای دخترا خوبه وکالت ؟

هستم ولی خستم🥴!!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من میگم یه سرچ تو گوگل کنید سرفصل دروسشو ببینید. این رشته خیلی کتابهای عربی داره. رشته سختیه. تازه وقتی تموم میشه کلی باید بخونب تا آزمونشو قبول بشی. چرا رشته به این سخای رو انتخاب کردی؟

دانشگاه تهران و علامه اینا بخونی بیکار نمیمونیولی حقوق آزاد اشباع شده متاسفانه

فرقی نداره و دانشگاهی بخونی الان کسی بخواد وکیل بگیره نمیگه کدوم دانشگاه خوندی سطح سوادشو بررسی میکنه عزیزم

فرقی نداره و دانشگاهی بخونی الان کسی بخواد وکیل بگیره نمیگه کدوم دانشگاه خوندی سطح سوادشو بررسی میکن ...

خب الان بنظرت سطح سواد دانشگاه تهران بهتره یا آزاد دوقوز آباد؟😂

حرفای عجیب میزنیدا

Maybe future Teacher / تو این دنیا فقط خواهرکوچولوم رو دارم.

فرقی نداره و دانشگاهی بخونی الان کسی بخواد وکیل بگیره نمیگه کدوم دانشگاه خوندی سطح سوادشو بررسی میکن ...

درسته ولی سطح اموزش دولتی خیلی بالاتره و خارج از ازمون فرصت های شغلی بیشتری پیش روشون هست مثلا چن مدت پیش تو شهرما از رشته حقوق واسه بانک نیرو میخواستن درج شده بود که حتما از دانشگاه دولتی باشن

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...