2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تبلت واسه سریال و اینا خوندن متن . کارای ورد و دانشگاهیلپتاپ ها سنگینن جا ب جاییشون سخته این راحت

مک بوک نئو بخر سبکه من m4 دارم برای سخته ببرم بیارم با ایپد هم نمیتونه کارای لازمه رو بکنم اینو میخوام بگیرم هم سبکه هم شیک مخصوصا صورتیش قیمتشم خوبه ۱۲۰ ۳۰ ایناس

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

مک بوک نئو بخر سبکه من m4 دارم برای سخته ببرم بیارم با ایپد هم نمیتونه کارای لازمه رو بکنم اینو میخو ...

ایر داری یا پرو ؟ مک بوک ایر وزنی نداره ۱۳ اینچش

نئو اصن نمیارزه بنظرم پردازنده ی گوشی گذاشتن روش

درخواست ندید لطفا

ایر داری یا پرو ؟ مک بوک ایر وزنی نداره ۱۳ اینچشنئو اصن نمیارزه بنظرم پردازنده ی گوشی گذاشتن روش

پرو

بهتر از ایپده نئو

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

پرو بهتر از ایپده نئو

پرو اره سنگینه

ایپد سبکه اخه تاچم هس. حس میکنم استفاده اش راحت تره.پردازندشم قوی تره

با ایپدت چیکارا میخوای بکنی و نمیشه ؟

درخواست ندید لطفا

دانشجویی؟ اگه دانشجویی بخر توی دانشگاه و برای جزوه نوشتن خیلی عالیه. برای غیر دانشجو واقعا کاربرد ند ...

جزوه اتفاقا فقط رو کاغذ مینویسم

ولی واسه همین ک خواستی بری کتابخونه یا دانشگاه فایلا همرات باشه باز کنی متنو از رو اون بنویسی

اینجوری ادم مجبوره لپتاپ ببره ک خیلی سنگینه

فیلم و سریالم راحتتر میشه

درخواست ندید لطفا

پرو اره سنگینهایپد سبکه اخه تاچم هس. حس میکنم استفاده اش راحت تره.پردازندشم قوی ترهبا ایپدت چیکارا م ...

آیپد بیشتر برای کار سبک و نوتبرداریه، ولی کارای جدی مثل پروژه، فایلسازی و مولتیتسکینگ رو با مکبوک انجام میدم چون آیپد اونجا یه کم محدودتره

آیپد بیشتر برای کار سبک و نوتبرداریه، ولی کارای جدی مثل پروژه، فایلسازی و مولتیتسکینگ رو با مکبوک ان ...

اگه محدودیت بودجه نداری ایر M4 سیزده اینچ بگیر. وزنش با نئو یکیه ولی از اون قوی تره

درخواست ندید لطفا