2821
2789
عنوان

خسته شدم 😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 54 پست
یکسال 😔

ببین استارتر عزیز من بارررررهاااا خوندم که اینجا نوشته بودن دقیقا وقتی بیخیالش شدیم باردار شدیم تا دیگه دوست خودمو ماه پیش با چشم خودم دیدم هر ماه ناراحت بود پریود ک میشد تا دیگه گفت میخوام این ماه بزنم به در بیخیالی.....الان یه کنجد تو دلش اومده

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم اصلا داروها ی شیمیایی مصرف نکن ن خودت و شوهرت مخصوصا برای اقایون نتیجه عکس میده تجربشو دارم و ...

دارم بهش میدم نمیدونم چجوری بشه 😞😞

قرصی ک دکتر داده میدم و با دارو ها گیاهی و غذاهای تقویتز 

بخدا شوهرم همش دعا میکنه دیشب دیگه اینقد ناراحت شده بود میگف خدایا کجاها که نرفتم نذر نکردم چرا جواب ...

عزیزم موقع دعا کردن اطمینان داشته باش که خدا حاجتتو میده ،به خدا حسن ظن داشته باش همیشه،من مطمئنم که امسال صاحب فرزند میشید🍀👪

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
صلوات فرستادم برات  ان شاالله امشب حاجت بگیری 😘

فدات شم عزیز ان شاالله هممون بزودی مادر شیم به حق خانوم فاطمه زهرا(س)

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

انشالله باردار میشی . بعضی ها سال هاست که منتظرن . برای شما هنوز دیر نشده نگران نباش

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

دکتر ویتامین ای رو کفته به ما یک روز در میون 

امگا۳ هم ۳ روز در میون

ببین استارتر عزیز من بارررررهاااا خوندم که اینجا نوشته بودن دقیقا وقتی بیخیالش شدیم باردار شدیم تا د ...

دقیقاااااا

منم چند نفرو همین تازگی دیدم ک اصلن ماهی ک باردار شدن گمونشو نداشتن 

منم دیگه تصمیم گرفتم از این ماه بیخیال باشم

ببین استارتر الان دیگه چیزی ب اسمه نازایی وجود نداره 

اصلا بهش فک نکن ب زودی مادر میشی

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
دارم بهش میدم نمیدونم چجوری بشه 😞😞 قرصی ک دکتر داده میدم و با دارو ها گیاهی و غذاهای تقویتز 

دارو رو نمیدونم 

ولی هورمون سعی کن مصرف نکنین 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792