2821
2789
عنوان

خسته شدم 😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 54 پست

امشب از خدا بخواه توی تقدیر امسالتون بنویسه یک عدد نی نی خوشگل و سالم  و صالح😊

برای منم دعا کن🌸

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازده ماهه

ایشالا خدا بهت یه وروجک شیطون میده ناراحت نباش

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
امشب از خدا بخواه توی تقدیر امسالتون بنویسه یک عدد نی نی خوشگل و سالم  و صالح😊 برای منم دعا ک ...

بخدا شوهرم همش دعا میکنه دیشب دیگه اینقد ناراحت شده بود میگف خدایا کجاها که نرفتم نذر نکردم چرا جوابم نمیدی 😔

ان شاالله شمام حاجتتون روا

یازده ماهه

منم از خرداد پارسال اقدام کردم دقیقا از ماه رمضان...شده یکسال

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
عزیزم زیاد نیست که اصلا استرس نداشته باش چون بدتره و نتیجه عکس میده  منم پنج ماهه اقدامم  ...

شوهرم کم تحرکی داره 

یه ماهه از داده و دارو مصرف میکنه 😔☹️

ان شاالله شمام هر چه زودتر دامنتون سبز شه

شوهرم کم تحرکی داره  یه ماهه از داده و دارو مصرف میکنه 😔☹️ ان شاالله شمام هر چه زودتر دامنتو ...

بنظرم اصلا داروها ی شیمیایی مصرف نکن ن خودت و شوهرت مخصوصا برای اقایون نتیجه عکس میده تجربشو دارم

ویتامین بهش بده تقویتش کن 

بزن تو نت تحقیق کن خیلی چیزا هست یا برو طب سنتی

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏