در حد چقدر میخای نذر بدی گلم ولی به دلم اومد خاستم بهت بگم از این پنز گیره کش کوچیکا بخر برای بچه ها ...
سال قبل نذر دادم به دختر کوچولو ها 🥺🤲🏻💛
زیاد میخوام نذر کنم
شیرینی میوه ای 🍬و شربت گل بنظرت خوبه؟
فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گلم هر جور دوست داری هر چی میتونی و بدلت نشست همونو بده نذرت قبول باشه انشالله حاجت روا بشی برای ...
مرسی قشنگم چشم حتما انشالله که خدا حاجت دلتو بده الهی آمین امیدوارم به هر چی که میخوای برسی و امام حسین خودش کمکت کنه قشنگم من این نذری در راه خدا و امام حسین میدم امیدوارم چیزی که میخوام رو خدا بهم بده و دست منو بگیره بتونم کمک دیگران کنم الهی آمین 💝💜
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود
متشکرم گل مهربونم امیدوارم که خدا دست تو بگیره و گره ای تموم مشکلات باز کنه و تو رو به تمام خواسته هات برسونه به حق فاطمه زهرا(س) حاجت روا باشی 🌈💚
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی داره چی درست کنی.به نظر من درست نکن اگه هم خواستی انجام بدی کلا؛سعی کن مناسب و معقول باشه.میتو ...
شربت گل و شیرینی میوه ای 🍬میخوام بدم خوبه🥺
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی قشنگم چشم حتما انشالله که خدا حاجت دلتو بده الهی آمین امیدوارم به هر چی که میخوای برسی و امام ح ...
قربونت برم مهربون انشالله هر چی میخای امام حسین بهت بده انشالله خدا کمکت کنه بیشتر بهت بده که بتونی هر سال نذری بدی کاش منم میتونستم نذری بدم کاش اینقد پول داشتم بخدا به همه ی فقیرا کمک میکردم به بچه های کار کمک میکردم ولی امان از بی پولی حیف که نمیتونم 😓
قربونت برم مهربون انشالله هر چی میخای امام حسین بهت بده انشالله خدا کمکت کنه بیشتر بهت بده که بتونی ...
مرسی مهربونم🌱
انشالله خدا دست تو بگیره 🍁
1
5
10
15
20
25
30
35
40