2789

نه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم میخوام نذر بدم بنظرت چیکار کنم ؟

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

انشالله خانم ها همه تون به مراد دلتون برسید و حاجت روا شید امام حسین امیدوارم توی این ماه محرم دست همه تون رو بگیره و عاقبت بخیر شیم برای منم دعا کنید ممنون تون میشم 🌹🌿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

من تا حالا

گوشت لوبیا

باقالی پلو

قرمه سبزی عدس پلو هم بود من نخوردم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

اره همیشه حلیم آش رشته گیرم مون میاد هر ساله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پدر بزرگ من توی مسجد محله مون خیلی بنام بوده

و حالا که بدرک واصل شده «شیطانی در نقش مسلمان و جانماز آبکش بوده»

برادرم به جای اون هر سال مثل همین موقع ها میره مسجد کمک میکنه با بقیه و هروقت هم که بنا شد نذری بدن

صاحب مسجد زحمت میکشه و چند پرس غذا دست برادرم میده و برامون میاره :)

البته بخشی از مواد غذایی رو بابام تهیه می کنه

برای محرم ها پیاز و سیر رو می خره و برای رمضان هم پنیر و گوجه و خیار و سبزی می خره می بره تحویل مسجد میده :)

عزیزم میخوام نذر بدم بنظرت چیکار کنم ؟

در حد چقدر میخای نذر بدی گلم ولی به دلم اومد خاستم بهت بگم از این پنز گیره کش کوچیکا بخر برای بچه ها کوچیک بسته بندی کن بده بچه ها تو هیئت خیلی خوشحال میشن

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن