2789

اره دوست دارم

ولی همش یه بار رفتم استخر بدم اومد کاش خودمون داشتیم 🫠

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️ اقایون لطفا درخواست ندین 🥲🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی علاقه دارم

متاسفانه خیلی وقت هست که نمیرم

آخرین دفعه تموم بدنم کهیر زد چشمام ب حدی سوزش داشت که رفتم چشم پزشکی

عشق سرپوشی شاعرانه بر میل جنسی است، ما به ندرت به معشوق بلکه به میل خویش دل می بازیم...زیگموند فروید

وای خدااا💔🥲

متاسفانه اصلا تمیز نیستن

دوستم غریق نجات هست میگفت وایتکس میریزن تو آب

عشق سرپوشی شاعرانه بر میل جنسی است، ما به ندرت به معشوق بلکه به میل خویش دل می بازیم...زیگموند فروید

چیشد که بدت اومد؟💔

هم خیلی شلوغ بود هم اینکه بابا هر آدمی میاد توی این استخرا خوب نمیدونیم که تمیزه یا کی ...

یکی از آشناها هم گفت رفته استخر مریض شده یه چیزایی رو پوستش در اومده بعدشم رفت دکتر خوب شد

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️ اقایون لطفا درخواست ندین 🥲🙏

هم خیلی شلوغ بود هم اینکه بابا هر آدمی میاد توی این استخرا خوب نمیدونیم که تمیزه یا کی ...یکی از آشن ...

اکثرا بعد کار میان استخر

چرک هارو آب میدن

اصلا بهداشتی نیست

اکثرا بعد کار میان استخرچرک هارو آب میدناصلا بهداشتی نیست

🤮🤢