2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج سنتی فامیلی بود بخاطر خانوادم همش گفتن صبر داشته باش درست میشه ولی نشد فقط عمرم به پاش ریختم ...

مثبت فکر کنین بهرحال بهتر از اینه که میرفتین خونش و با یکی دوتا بچه جدا میشدین

براتون تجربه میشه تا بیشتر دقت کنین

امیدتون به خدا باشه نه بنده هاش مگه چیه رابطه از تنهاییتون لذت ببرین سنیم ندارین باز آشنا میشن

امیدم که همیشه به خداس.شاید ولی همه مردا فقط دنبال ظاهر و اندامن خیانت برا همین زیاده ترسناک شده دنیا

امیدم که همیشه به خداس.شاید ولی همه مردا فقط دنبال ظاهر و اندامن خیانت برا همین زیاده ترسناک شده دنی ...

بله درسته متاسفانه خیلی زیاد شده الان، فازشون رو نمیدونم من دو ساله از یکی جدا شدم هنوز نتونستم با خودم کنار بیام و به یکی دیگه بتونم بگم عزیزمicon

امیدم که همیشه به خداس.شاید ولی همه مردا فقط دنبال ظاهر و اندامن خیانت برا همین زیاده ترسناک شده دنی ...

خواهر میترسم رلم بره بایکی دیگ. خیلی دوسش. دارم محرمی هم فقط مال دختر پسراست

بله درسته متاسفانه خیلی زیاد شده الان، فازشون رو نمیدونم من دو ساله از یکی جدا شدم هنوز نتونستم با خ ...

فازشون اینه سیری ناپذیرن به یک نفر قانع نیستن نمیتونن متعهد بمونن فقط دنبال حس ش.هوتشونن انگار فقط خدا تو وجودشون غیر اون حسای دیگه فقط ش.هوت رو گذاشته همینه که آدمای بسازی مثل ما همیشه ضربه میخورن و میترسن از رابطه مجدد

خواهر میترسم رلم بره بایکی دیگ. خیلی دوسش. دارم محرمی هم فقط مال دختر پسراست

خوشبحالت یکیو داری که دوستش داشته باشی من هیچ حسی به نامزدم ندارم اوایل اگه دوستشم نداشتم حداقل متنفرم ازش نبودم ولی اینقدر بی محبتی ازش دیدم که حال خودم بد شد حتی یبارم عزیزم و این چیزا از زبونش نشنیدم

دون ژوان میگن بهشونخوب تهش چی

فقط برا لذتشونه تا تهشو میرن خدا رو شکر که مثل اینا نیستم نمیگم منم غریزه ندارم اما نه اینجوری که با هرکسی بخوام رابطه داشته باشم خیلی پستن اینجور آدما

حس میکنم نامزدتون خیانت کرده بهتون

نه فقط پنج سال هروقت دیدمش فقط سرش تو گوشی بود هیچوقت موقع حرف زدن باهام چشم تو چشم نمیشد با من حرف نمیزد فقط با دیگران تو جمع شوخی میکرد و حرف میزد با زن داداشاش.کلا مادرش میگه این هرکیو زیاد ببینه دلشو میزنه من دو بار بیمارستان رفتم نه اومد دیدنم نه منو برد دکتر خیلی چیزا دیگه غیر اینا کرده و هی روز به روز بیشتر ازش بدم اومده