2789
آره ولی میدونم هیچکس نه دلخواه منه نه کسی من دلخواهشم دیگه قید رابطه رو زدم میخوام تلاش کنم فقط به خ ...

احتمالا تازه جدا شدید برا همونه

اینکه میخواین مستقل بشین قابل تحسینه

احتمالا تازه جدا شدید برا همونهاینکه میخواین مستقل بشین قابل تحسینه

نه جدا نشدم هنوز میخوام اقدام کنم طلاق توافقی ولی میترسم اذیتم کنه از طرفیم به آینده امیدی ندارم دیگه خودت مردی در جریانی اقایون چطورین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 29,سالمه چندسال دیگ بشینم یاد رابطم باشم.بدم میاد گریه زاری و این حسا. الان میترسم بره بایک ...

اول دلایل کات کردنتون را مرور کنین و اینکه دیگه پیگیرش نباشین

خودتون بهترین حرف رو زدین زمان بسرعت داره میگذره اصلا بره با صد نفر دیگه اهمیت ندین

اول دلایل کات کردنتون را مرور کنین و اینکه دیگه پیگیرش نباشینخودتون بهترین حرف رو زدین زمان بسرعت دا ...

خب دوسش دارم. سر اینک گفتم بیا خاستگاری نیومد. گفتم خدافظ. هنوز میخاست باشم گریه والتماس گفتم فقط خاستگاری. یعنی نمیخاست منو

خب دوسش دارم. سر اینک گفتم بیا خاستگاری نیومد. گفتم خدافظ. هنوز میخاست باشم گریه والتماس گفتم فقط ...

هر چند شنیدنش سخته اما یارو بازیتون داده

مهم نیس تا کجای مسیر رو اشتباه رفتین دور بزنین...

بچه داری

نه ۵ ساله عقدیم خونه خودمون نرفتیم هیچی نداشت خیلی براش صبر کردم بتونه جمع و جور کنه خودشو خیلی تو این پنج سال کمکش کردم به همچی برسه حتی واممو دادم بهش خونه خریدیم واسش الان که بع همه چیز رسیده از بالا بهم نگاه میکنه مهم نیست واسش که نمیخوامش