2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

117 بازدید | 19 پست

سلام خانما

من حدودا ۹ ماهه عروسی کردم اما قبلش یک سال و نیم عقد و نامزد بودم و پنج سال هم با شوهرم دوست بودیم( البته وسطاش کات میکردیم)

اون موقع همه چیز اوکی بود اما از وقتی عروسی کردیم مشکلاتمون شروع شد خیلی هم حاد نیستن ولی انگار یجورایی جفتمون فهمیدیم تایپ هم نیستیم و من به شوهرم گفتم جدا بشیم اما انگار دلش نمیاد مشاور هم نمیاد هرچقدر اصرار میکنم . اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

کلا هر حرف کوچیکی میزنم یا اون میگه دعوامون میشه و اصلا ارتباط عاطفی خوبی نداریم🤕

خب زمان میبره ادما همو یاد بگیرن تو زندگی مشترک

انقدر زود که حرف جدایی نمیزنم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون پنج سال چیکار میکردین که متوجه نشدید تایپ هم نیستید؟

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

نمیشه که سر هرچیزی بحث کرد و بعدشم طلاق به جای به طلاق فکر کردن سعی کن زندگیت و درست کنی یکم شل بگیر محبت کن کوتاه بیا تا اونم یاد بگیره از کجا معلوم بعدی بدتر از این نباشه...

جلوی زبونتون رو نمیتونید بگیرید دعوا نکنید ؟

مردم خیانت میبینن حرف از جدایی نمیزنن

همین شما متاهلای بی مسئولیت انقدر امار طلاق رو بردین بالا که ما جوون هاهم از ازدواج زده شدیم

اختلافات اول ازدواج طبیعیه هستش

به این خاطر که شما با اون شخص تا به قبل از ازدواج زیر یک سقف برای مدت طولانی زندگی نکردید و حالا اون فرد رو با تمام خوبی ها و بدیهایش میبینید

اما اختلافات بیشتر از جنس تفاوت نگاه شما به زندگی و اتفاقات و روابط میتونه رخ بده

بهتر هست راه ارتباطی با هم رو یاد بگیرید و منعطف باشید

و به جای گارد گرفتن موقع صحبت کردهچن آرامش خودتون رو حفظ کنید و به دنبال مفهوم پشت کلمات باشید

نه خود اون واژه یا لحن بیانش

طلاق که کشک نیست بنظرم اگه مشکل بزرگی ندارین بشینین زندگی کنین

بخدا بیرون هیچ خبری نیست تو هیچوقت نمیتونی کسیو پیدا کنی که صد در صد تایپت باشه به مرور زمان با شوهرت لم هم دستتون میاد و عین پازل باهم جور میشین چرا الکی زندگیتو خراب میکنی

مخصوصا واسه یه خانم خیلی سخته تو جامعه وقتی مهر طلاق میخوره تو پیشونیش اینو از منی بپرس که خودم تجربه طلاق دارم میدونم چه عذابی بعدش پشتشه از حرف مردم بگیر تا حس خودت

گیریم که پایان شب سیه سپید است....عمری که تباه غم دوران شده پس چه؟؟؟🥀🥀

داری اشتباه میکنی اول زندگی مشترک همینجوریه انگار چیزای کوچیک هم باعث اختلافه ولی معنیش دوس نداشتن همدیگه نیست

اگ همو دوس ندارید مشکل جدیه اما اگ دعواتون میشه اون ب مرور درست میشه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جلوی زبونتون رو نمیتونید بگیرید دعوا نکنید ؟ مردم خیانت میبینن حرف از جدایی نمیزنن همین شما متاهلای ...

کی به شما کار داره؟!

چه ربطی داره برو از متاهلایی که زندگی خوبی دارن الگو بگیر ازدواج کن

ضمنا قرار نیست همهی آدما زندگیشون مثل هم بشه😐