2789
عنوان

خیانت دوستم

1 بازدید | 28 پست

دوستم یه مرد متاهل ۴۵ ساله خیلی باشخصیت و دارای سطح اجتماعی بالا و موفق هست. دیشب زنگ زد بهم که بریم بیرون صحبت کنیم .. خلاصه رفتیم سرصحبت باز کرد و گفت عاشق یه دختر مجرد ۲۵ ساله شده و داره دیونه میشه و عذاب وجدان داره و .. خانومش واقعا زن فوق العاده ایه.. منم باورم نشد و گفتم تورو خدا زندگیتو خراب نکن .. گریه میکرد و میگفت نمیتونم فراموشش کنم و همون زنیه که منو میفهمه و از این حرفا .. اینجور که فهمیدم اون دختر خانم بیشتر عاشق این دوستم شده و اونم حالش خیلی بده بخاطر متاهل بودن ایشون ..

هزارتا فکر و قضاوت توی ذهنم اومد ولی هیچی نتونستم بهش بگم ... خیلی نگرانم یه حرفایی میزد از اینکه نباید زنده بمونم و .. نمیدونم چیکار کنم واقعا..

خیلی دوست دارم اینجور مردها رو کتک بزنم اخه عوضی بیجا کردی انقدر چشمت بچرخه که عاشق شی وقتی متاهلی تف به شرف تو و اون زن عوضیتر از خودت همین وقت رو واسه زنت میذاشتی الان عاشقش میشدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا کثافتها. بعد میگن قضاوت نکنید تو غلط کردی با یکی اندازه بچت رفتی چرخیدی عاشقش شدی

امیدوارم زنش زودتر جدا بشه از این شوهر هوسبازش

و چقدر تنفر دارم از اون زنایی که به هم جنس خودشون رحم نمیکنن میرن با شوهر طرف

بهش بگو دخترای الان دنبال یکی هستن که باهاش از پله اول بپرن پله آخر

همین آقا اگه هیچی نداشت دختره خودشو عاشق نشون نمیداد و محل سگ بهش نمیداد

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼