2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 47 پست

شوهره منم مثلا طوری وانمود می‌کنه که عاشمه فقط خدا می‌دونه چقد زجرم میدن 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
منم همین حسو دارم واقعا خستم دیگه نمیکشم شوهره من وحشتناک عصبی هم هست همش میترسم اینهمه عصبیه یوقت ک ...

نامزد منم عصبیه خیلی دوسم داره ولی بعضی وقتا بیرونم هستیم داد میزنه بلند سرم بعدا به پام میفته همش گیر میده تا میگم تموم کن میگه ولت کنم بری زن یکی دیگه بشی همش میگه حق نداری برنامه تو گوشیت داشته باشی بیرون تنها بری حتی به پوششمم گیر میده اما خداییش من هیچوقت نامربوط نپوشیدم تیپ میزنم ولی جلف نیسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیزم۲ساله عروسی کردم هرروزش درد و درد و درد....

تونامزدیم خیلی مشگلات بود اما بخاطرحفظ ابرو خانوادم و اینکه اوناعذاب مطلقه شدن منو نکشن عروسی کردم.بعدازعروسیمم اوضاع بهترکه نشدهیچ صبرمنم دیگه تموم شدس.حالا میگم کاش کاش کاش قبل عروسی تمومش میکردم.

سعی کن بسازی زندگیتو.اما اگه لاینحله بعدعروسی هیچی درست نمیشه بدترم میشه.مهم ترازهمه اینکه بعدعروسیت دیگه همه چیتو باختی و راه برگشتت سخت میشه

من عزیزم۲ساله عروسی کردم هرروزش درد و درد و درد.... تونامزدیم خیلی مشگلات بود اما بخاطرحفظ ابرو خان ...

به حدا همش به این فکر میکنم هی میگه تابستون عروسیتو میگیرم میبرمت ولی من عقب میندازم هی بهونه میارم واقعا میترسم از آینده خیلی چیزارو نمیتونم به خانوادم بگم چون خودم انتخابش کردم مث تف سربالا میمونه پسرخالمم هست

نامزد منم عصبیه خیلی دوسم داره ولی بعضی وقتا بیرونم هستیم داد میزنه بلند سرم بعدا به پام میفته همش گ ...

عزیزم شما دقیقا مثه منی همین الان یه فکری کن تا نرفتی خونه خودت مثه من پشیمون نشی بعد ازدواجت خدایی نکرده 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
مگه قبل ازدواج لعنتیا خودشونو نشون میدن؟ اگه این چیزارو میدونستم مگه الان عقدش بودم 

میفهمم

خیلی خوب....

ولی حواستو جم کن اگه بعد ازدواجم بگی کاش جدا میشدم دیگه زندگی کوف میشه

اگه قراره جدابشی دوران عقد بهتره

بعدم بشین باخودت سبک سنگین کن تصمیم درستو حسابی بگیر ک بعدا هم پشیمون نشی

راستش بمن گفتم دوران عقد جداشو

خریت کردمو گوش ندادم

بعد عروسی چنبار کارم ب جدایی رسید

الانم یاد کاراش میفتم میگم من چقد بدبختم

ولی خب قصد زندگی کردن دارم مجبورم بسازم

میفهمم خیلی خوب.... ولی حواستو جم کن اگه بعد ازدواجم بگی کاش جدا میشدم دیگه زندگی کوف میشه ...

چن بار گفتم گفت طلاق نمیدم حرفشو علنی بزنم خانوادش نمیذارن ما فامیلیم وساطت میکنن گفتم بی سرو صدا تموم شه از یه وکیل پرسیدم گفت اگه بزنه معتاد باشه یا خیانت کنه شاید بتونی کاری کنی وگرنه هی باید بری دادگاه

خب بعدش چیشد

همچنان اختلافات ادامه داره آدم انقد خسته میشه که دوس داره فقط با یکی درد دل کنه واقعا خیلی حال بدیه به هیشکی هم نمیشه درد‌رو گفت همه ظاهر کار میبینن

زیبایی اندام الکترونیک