2789
عنوان

ناخن کاشتم

67 بازدید | 11 پست

دو روز هست کاشت ژل با ژلیکس انجام دادم

یکی از ناخن هام احساس سنگینی دارم.

چرا؟ چه مشکلی ایجاد شده؟ زیرشو که نمی تونم ببینم. ببینم چی شده. اگر برم دکتر با دستگاهی چیزی می تونه زیر ناخن ببینه؟ نگرانم نکنه بد نصب کرده و آلودگی گرفته یا ... ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من ۳ ساله ریمو کردم دیگه نکاشتم ناخن هام نابود شد اصلایکی از ناخن های شصتم صدفش تجزیع شده بود چند لایه شده بود دیگه نکاشتم الات ۳ سال میگدره ولی هنوز شصتم خوب نشده کامل

وای من ۳ ساله ریمو کردم دیگه نکاشتم ناخن هام نابود شد اصلایکی از ناخن های شصتم صدفش تجزیع شده بود چن ...

منی که هیچ وقت نکاشتم چون خیلی ضرر داره

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

ببین منم ۳ روز پیش کاشتم اولش که این حس سنگینی طبیعیه اما اگه فقط روی یه انگشتت هست شاید توی خواب ناخنت به جایی گیر کرده تاخن خودت زخم شده باشه یا کلا به جایی گیر کرده

اون جایی که برات کاشت انجام داد مثلا قبل انجام کار ها وسایلش رو ضدعفونی میکنه یا بعدش برات روغن زد دور ناخن یا مواد کاشت رو برات کتلتی نزاشته که احساس سنگینی کنی سوهان کشیده زیر ناخن رو هم ؟

ولی ببین اگه دیدی خوب نشد خودت اون یدونه ناخن رو توی خونه ریموو کن ببین رنگ ناخنت عوض نشده یا ببر یه دکتر ببینه توی ناخن کارت هم دقت کن من خاطرات افتضاحی از اولین ناخن کار هام دارم که انقدر کارشون بد بود کلی ناخن هام آسیب دید مواظب باش عزیز🍓🫂

ببین منم ۳ روز پیش کاشتم اولش که این حس سنگینی طبیعیه اما اگه فقط روی یه انگشتت هست شاید توی خواب نا ...

سلام عزیزم

خیلی ممنونم که اینقدر با حوصله زحمت کشیدی و نوشتی و راهنمایی کردی.

جواب همه سوالاتی که پرسیدی بله هست. وسایل از داخل پک استریل بیرون میورد و خب خدا می دونه واقعا داخل دستگاه اتوکلاو گذاشته که استریل بشن یا نه ولی ادا اطوار پک شخصی و استریل در میورد! و آرایشگاه خوب و پر مشتری بود. بله زیرش هم سوهان کشیده و حتی از پشت هم کارش تمیز هست.

فکر نکنم حتی توی خواب ناخنم به جایی گیر کرده باشه.

تو خونه چطور ریموش کنم؟

سلام عزیزمخیلی ممنونم که اینقدر با حوصله زحمت کشیدی و نوشتی و راهنمایی کردی. جواب همه سوالاتی که پرس ...

ببین من همیشه اینطوری ریمو میکنم استون ۱۰۰ درصد رو با الکل ضد عفونی قاطی میکنم بعد پنبه هارو میندازم توی اون محلول بعد پنبه رو میزارم روی ناخن دورش رو فویل میکشم من ۱ ساعت و نیم میزارم روی ناخن هام بمونه بعد کاشت خودش نرم میشه بعدش میتونی با یه سیخ چوبی یا هر وسیله ای کاشت رو از ناخنت برداری

اها راستی اگه سوهان دستی یا برقی چه بهتر داشته باشی اول روی ناخن رو قشنگ سوهان بکش که نازک تر بشه اونوقت بهتر ریمو میشه