2789
عنوان

ازدواج

312 بازدید | 56 پست

ببینید دوست پسر من خیلی تند رفت ی جاهای با بابام بحث کرد و خلاصه وقتی با مخالفت بی جا بابام رو به رو شد خیلی باهم کلاهشون رفت تو هم تا اینکه ی بحث بزرگ پیش اومد و اومد با مامانم صحبت کرد ( مامانم ۴ سال رابطمون خبر داشته) ولی بابام نه و قول داد که دیگه درگیری چیزی بوجود نمیاره و در خونه و اینا و واقعا تو دوهغته ای که قول داد پاش بود چون به قول خودش اون شخصیتش همینه و فقط مسائل رابطه بهش فشار میاورده ک از کوره در میرفته

همچی خوب بوذ مامانم گفت اره بزارین ی مدت اتیش بابای ملیکا بخابه دوباره بسایت جلو و .... ولی من دیشب تو گوشی مامانم دیدم یه ی دعا نویس پیام داده بود جدایی ملیکا امیرحسین از هم دلسرد بشن

اسم مادر فلان ....

دخترم خیلی زیبا ی خاستگار پولدار خوشگل براش بیاد

بیتو که دیدم اتیشششش گرفتم سوختم و ی اشوب با مامانم درست کردن و زنگ زدم امیرحسین اومد دنبالم مامانم اون پیامت و حرف کرد و زد زیر همچی حتی شماره دعا نویسم بهمون نداد وای انقد مامانم بهم زد بالای چشمم باد کرده کبوده منک شب رفتم پیش امیرحسین صبحش اومدن با بابام در خونه دوستم دنبالم امیرحسینم از ماشین پیاده شد گفت شماره دعا نویس میدید یا نه مامانم گفت نه گوشی مامانمو کشیذ و فرار کرد این کارش اصلا منطقی نبود اشتباه بود بجاییک پشت من باشه اونجا همه چیو خراب کرد مامانمم زد زیر همچی با پرروی گفت اره دعا گرفتم بازم میگیریم الانم میخان فردا برن ازش شکایت کنن که گوشیو گرفته

همچیومامانم سر من خراب کرد حابم بده واقعا میخام عشقمو انتخاب کنم مامانم منو بازی داد واقن اخه کدوم مادری برای دخترش دعا میگیره

بنظرتون عشقمو انتخاب کنم یا اینارو ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم دعا گرفته از عشقم جدا بشم چون بابام مخالفت کرده تو میبودی پای عشقت وایمیستادی یا خانوادت

والا عشق مقدسه نه این بازیا بعد چه خبر ۴ سال تا الان ازدواج نکردید؟ اونم خونوادش میدونن که با همید؟

اللهم عجل لولیک الفرج

چرا؟

اخه میگی با پدرت دعوا کرده از یه طرق گوشی مامانتو گرف فرار کرد نباید اینکارارو میکرد خب معلومه هر خانواده ای باشه مخالفت میکنه

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد

اینم اضافه کنم که واقعا ازش بدم اومد که اومد به چه حقی گوشی مامانمو گرفت و برد ولی شب قبلش کلی از مامانم خواهش کرد که باشه اگر اینکارم کردید حداقل شماره اون دعا نویسو به من بدید مامانم نداد

از مامانم خیلی دام شکست چون میدونه این پسر چقد منو دوست دارم و من دوستش دارم خیلی اومد جلو با احترام ولی بابام همش با فوش و بی احترامی باهاش رفتار کرد

مشکلشون میدونی چیه اینکه شغلش مربی بدنسازیه ولی درامدش خوبه اما اونا دنبال دکتر مهندسن نگا به قلب من نمیکنن

والا عشق مقدسه نه این بازیا بعد چه خبر ۴ سال تا الان ازدواج نکردید؟ اونم خونوادش میدونن که با همید؟

اره میدونن اره اخه میدونی من تازه امسال دبیرستانمو تموم کردم و ۱۹ سالمه اگه قبل تر میومد جلو که اصلا نمیذاشتن سنم کم بود البته هنوزم کمه

شب میری پیش دوست پسرت؟؟خانوادت دنبال دعا؟؟چرا راضی به ازدواجتون نیستن ؟؟ تو الانم زن امیر حسینی ها

نرفتم که کنارش بخابم رفتیم درمانگاه مامانم کلی بهم زد و من همه جا خونی بود حتی مامانمم اومد پایین گفت ملیکا بیا بالا ولی میدونستم اگه برم بدتر میکنه مامانم به امیرحسین اعتماد داره ولی

اره میدونن اره اخه میدونی من تازه امسال دبیرستانمو تموم کردم و ۱۹ سالمه اگه قبل تر میومد جلو که اصلا ...

بابا هنوز خامی زن واسه ازدواج باید تجربه داشته باشه حتی اگه میخوای باهاش ازدواج کنی بذار بعد دانشگاه

اللهم عجل لولیک الفرج