2789
عنوان

خیانت

1 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ی سوال داشتم لطفا جواب بدین

من ب نامزدم مشکوکم کلا یکم چشم چرون بود و دوس دخترم زیاد داشت ولی خیلی ادعا میکنه دوسم داره و بهم محبت میکنه من قبل عید سر ی موضوعی بهش مشکوک شدم ولی متاسفانه نتونستم ثابت کنم کات کردیم تا دوباره گول خوردم و آشتی کردیم بعد ۳ماه

حالا جدیدا یچیزی ذهنمو مشغول کرده من پیشش بودم این اتفاق چندبار افتاد گوشیش زنگ میخورد اسمی که سیو کرده بود اسم مرد بود بعد جواب نمیداد گفتم جواب بده میگف الان بهم میگ بیا سرکار و میگفت نگهبان جاییه ک کار میکنه... بخاطر همین جواب نمیدم منم خیلی سادم باور کردم حرفشو تا بهش گفتم شماره طرفو برام بفرست نصفشو اون روز حفظ کردم فرستاد ۶تای اولی ک حفظ کردم همون بود ولی بقیشو شک داشتم هیچی منم پیگیر نشدم زنگ بزنم تا امشب یهو گفتم اون شماره چرا دیگ بعد حساسیت من زنگ نزد بهش ذهنم درگیر شد

زنگ زدم دیدم خاموش هیچ برنامه اییم نداره اکانتی نداره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم خیانت دیدم .از همین چیزا شروع میشه

آره خب حالا من چطور اسم اون طرفو بفهمم مشخصات با شماره چطور میتونم پیدا کنم خیلی ذهنم درگیر چون من خانوادم راضی ب ازدواج ما نیستن فقط بابام نه موافق ن مخالف اونم چون فامیلشه

و اینکه من خیلی روحیه حساسی دارم الان تا صبح خوابم نمیبره دوس دارم یبار بهم ثابت شه و بتونم همه چیو تموم کنم

مردا الکی جواب کسیو نمیدن .مراقبر باش

آره بعد جالبه من شک کردم نگرفت خب جواب بده من صدای اون طرفو بشنوم یا بگع گوشی خودتو بیار بهش زنگ بزنم من خیلی دختر ساده اییم اونم هفت خط بخاطر همین نمیتونم مچشو بگیرم

من مچشو با جاریم گرفتم

من همین امروز صبح خواب خیانتشو دیدم قبلنم چندبار دیدم هر چند بارم با خواهرم 🫠

یچیزی رو بگم قبلا یبار ازم خواستگاری کرد جواب رد دادم بعد رفته بود با خواهرم حرف زدن مثلا در مورد من ولی بهش پیشنهاد دوستی داده بود با اینکه خواهرم متاهل ولی من اینو نمیدونستم خواهرم تازه بهم گفت