2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 🙃🙃💔💔

123 بازدید | 9 پست

دلم برا مامانم میسوزه وقتی با بابام ازدواج کرد تا خیلی وقت صبح بابام میرفت سر کار از بیرون درو رو مامانم قفل میکرد حتی دایی هام بابابزرگم میومدن پشت در مامانم نمیتونست درو روشون باز کنه ...... طلا و هروی مامانم برا خودش داشت بابام ازش گرفت و خب هیچی هم بهش نداد الان مامانم نه طلایی برا خودش داره نه چیزی به نامشه و وقتی حرفش میشه بابام خیلی جدی دعوا راه میندازه

همیشه میگه هیچی نباید دست زن داد من متوجه میشم رو خودم نمیزارم ولی بابام اصلا مامانمو نمیخواد یعنی تا وقتی مامانم غذایی درست کنه تو شغلش کمک حالش بشه زبون بازی میکنه ولی در واقعیت مطمئنم اصلا نمیخوادش نه من نه مامانم اجازه بیرون رفتن نداریم مگر اینکه ایشون اجازه بده بابام تو دعوا منو داداشمو تهدید به مرگ میکنه به مامانم خیلی فوحش نا جور میده یه دوره بود تو زندگیمون بابام به صفر رسید تموم همکارای بابام زنشون طلاق گرفتن رفتن مامانم 7 سال صبح تا شب کار میکرد حتی نظافت ولی بابامو ول نکرد و با این حال همیشه بابام به مامانم میگه من هروی بدبختی دارم زیر سر توعه

خیلی دلم براش میسوزه

هیس

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تخم لق ک میگن بابای توعه چه میشه کرد ان شالله بتونی محبتای مادرتو جبران کنی عزیزمم

بخدغ تو اون هفت سال هیچ کس کنار بابام نموند ما حتی نون هم نداشتیم اون زمان من خیلی کوچیک بودم مامانم شب و روز کار میکرد حتی دنبال کار نظافت میرفت هیچ وقت یادم نمیره

هیس

از اون دنیاش نمیترسه

چی بگم 💔💔🙃 مامانم هیچی الان نداره نه چیزی به نامشخص نه حتی سه گرم طلا بهش داده کافیه مامانم یه کلمه بزنه که دوست نداره خداوکیلی شاید باور نکنی ولی قهر میکنه !!! محل مامانم نمیزاره!

هیس

بخدغ تو اون هفت سال هیچ کس کنار بابام نموند ما حتی نون هم نداشتیم اون زمان من خیلی کوچیک بودم مامانم ...

عزیزممم میفهمم ادم نمک نشناس دنیا رم ب پاش بریزی نمیفهمه خدا کاری کنه مادرت روی خوش ببینه از زندگی