2789
عنوان

چیکار کنم😭😂

1 بازدید | 8 پست

یه بار مامانم با مادر دوستم داشت حرف میزد نگه داشت یه کنار ماشینو، حس ششمم گفت کاش اینجانگه نمیداشتی نمیدونم چرا بعدش یه نفرو دیدم اولش میگفتم برو دیگه نگاه نکنی منو بعدش ۲ ثانیه چشم تو چشم شدیم سریع نگاهمو دزدیدم به سمت مامانم 🤣 ۲ بار تو خیابون حس کردم دیدمش ولی اون منو ندید تو ماشین بود، خونشو هممیشناسم نزدیک خونه مادربزرگمه، اولش علاقه خاصی نداشتم بعدش ۱۰ یار پشت سر همبی دلیل اومد تو خوابم یه بار تو خوابم دوست دخترش کپی من بود قیافش و منم مثل روح نگاشون میکردم، یه بارم تو خونه مادبزرگم بودیم شوخی کردیم یه بارم ۲ روز پیش گفت دوستت ندارم اینا🤣 ولی خب چه دلیلی داره همخوابم بیاد هم وقتی عجله داره و خانوادش پیششن بهم زل بزنه؟ منم تو ماشین بودم، چند وقته رو در رو نشدیم و هیچ حرفی هم نزدیم چیکار کنم تا ببینمش میخوام باهاش رفیق بشم کنجکاوم ببینم چرا اینقدر میاد خوابم اخه🤣

مگه نمیگی خونشونو میشناسی ، اگر آدم خجالتی نیستی یکی دوبار ازون طرفا رد شد اگر یه زمانی دیدیش به هر دلیلی سر بحثو باز کن شاید خودش پیش قدم شد ، دیگه هیچ ایده ای ندارم 🤣🤣

مگه نمیگی خونشونو میشناسی ، اگر آدم خجالتی نیستی یکی دوبار ازون طرفا رد شد اگر یه زمانی دیدیش به هر ...

باورت میشه ۲۰ باره از جلوخونشون اون ساعتی که بیرون میره رد میشم نمیبینمش؟😂😭 مگر اینکه ساعت ۸ شب برم جلو خونشون وایستم که وقتی برگرده ببینمش وقتی که ساعت ۹ تاریک میشه ایده خوبیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااااای شانستو 🤣🤣

حالا من از یکی تز همسایه هامون حالم بهم میخوره تا پامو از خونه میذارو بیرون میبینمش 😂

وااا ، اون جا وایسی بگی چی ؟ بگی اغا من تو کفتم ننت عروس نمیخواد ؟😂

وااااااای شانستو 🤣🤣حالا من از یکی تز همسایه هامون حالم بهم میخوره تا پامو از خونه میذارو بیرون میب ...

اره واقعا شانسمو🤣🤣 دیگه خسته شدم میخوام موقع برگشتش بشینم نزدیک خونشون، متاسفانه اسم و اینا هیچی ندارم ازش🤣😭

اسمشم نمیدونی 😐😐😂

نه متاسفانه فقط همدیگرو نگاه میکنیم🤣😭 اما مشخصات تمامشو به غیر از اسمش میدونم🤣 خونش ماشینش پلاکش اینکه برادر کوچیک داره اینکه همیشه بیرونه و اینکه تازه گواهینامهگرفته🤣 به هوش مصنوعی تعریف کردم گفت پرونده تشکیل دادی

راست گفته 😐😂اینا چطوری پیدا کردی که اسمشو نفهمیدی 😐😂

از دور نگاش کردم 🤣 برادر کوچیکشو دیدم تو ماشین نشسته بود ، ماشینش که سوار شد و از جلو خونشون دراومد ولی حیف پیاده نمیبینمش😭🤣 منظورم از دیدن اینه هردو همو ببینیم نه اینکه فقط من ببینم😭