2789
عنوان

مدیتیشن لبخند 🌸👌

28 بازدید | 10 پست

یک مدیتیشن عالی و سرشار از معجزه برای شما همراهان تا بینهایت 🍀🦋

در حالت نشسته یا درازکش قرار بگیرین و کف دستان رو به سمت بیرون باز بگذارید. و سه نفس عمیق بکشید.

چشمانتان را ببندین و یک لبخند زیبا را بر روی لب های تان جاری کنید.

حال این لبخند را به سوی قلبتان هدایت کنید و همراه با لبخند تکرار کنید" دوستت دارم"🌿❤️

👈در حین تکرار ،هیچ کس و هیچ چیزی را مخاطب قرار ندهید و فقط با توجه به قلب تکرار کنید..

با هر بار گفتن" دوستت دارم" سه ثانیه مکث کنید و مجدد تکرار کنید .

• نیازی به شمارش تعداد عبارت نیست.

تا ۲۱ روز، روزانه دو مرتبه در هر ساعتی و هر بار ۵ الی ۱۰ دقیقه بدون هیچ توقع و حس معامله ای این تمرین را انجام دهید..

خودتان شاهد نتایج عمیقی در زندگی خواهید شد.🌹

آقای مرتضی کریمی🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کافیه بگم به خودم دوست دارم اون موقع به جای لبخند یه خنده با نیش صد متر باز شده میشه😂💔

خب این یعنی تو سطح مدیتیشن تو خیلی پیشرفتهتر از من بوده من هنوز در مرحلهی لبخندم تو رفتی مرحلهی خنده🤣

بعد یه سوال چجوری لبخندمو به قلبم منتقل کنم؟؟؟🥲😂

راهش اینه که وقتی لبخند میزنی چشمات رو ببندی و فقط روی اون حس خوب تمرکز کنی تصور کن لبخندت یه نور گرم و کوچیکه که آروم آروم از صورتت میره سمت قلبت و اونجا رو گرم میکنه مثل این میمونه که داری با لبخندت به خودت میگی خیلی خوشحالم که هستی