2789
عنوان

خواستگار

1 بازدید | 18 پست

من یه خواستگار دارم که همشهری هستیم و هردومون هم الان تو یه شهر زندگی میکنیم و اینکه ایشون شغلش نظامیه و از نظر عقاید و اخلاقی و ظاهری و اینا تا الان اوکی بوده و شرایط مالی خوبی هم دارن

من خودم بیست سالمه و ایشون ۲۳

و اینکه خودم الان دانشجوی یکی از رشته های علوم پزشکی هستم

خلاصه تهش فعلا چیزی که نشون دادن از خودشون انگار همه جوره اوکی هستن

و اینکه من قبلا تجربه بدی داشتم از اینکه با یه نفر قرار بود به ازدواج برسیم ولی نشد بخاطر همین تا مدت ها احساساتم درگیر اون بود و الان تازه اوکی شدم

به نظرتون با این شرایط بهتره باهاشون بیشتر آشنا بشم و فرصت بدم و فکر کنم یا نه

مردن چیزی نیست، زندگی نكردن، هولناک است.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چندبار قرار بزارین کیس خوبیه خوشبخت شی عزیزم

ارالیا یا لیلی صدام کنید🎀مردا درخواست ندید که صدتا فوش گذاشتم . همچنین شما خانومای عزیز . برای بار صدم به نینی سایت بازگشتم . نصرانی . Pharmacy👩⚕️

چندبار قرار بزارین کیس خوبیه خوشبخت شی عزیزم

ممنون عزیزم

اره الان سوال این بود که رد کنم یا نه بهتره یه فرصت بدیم

بله.نظامی ها معمولا از صدتا مرحله عبور میکنن تا وارد این حرفه بشن...به نظرم اگه با شغلش مشکلی نداری ...

با شغلش که مشکلی ندارم چون پدر خودم نظامی بودن اشنا هستم

ممنون عزیزم اره الان سوال این بود که رد کنم یا نه بهتره یه فرصت بدیم

فرصت بده

ولی دلتو بهش نبند و فقط به این فکرنکن سنت خوبه ادمای زیادیم قراره بیان شرایطتم جوری که گفتی خیلی خوب بود

ارالیا یا لیلی صدام کنید🎀مردا درخواست ندید که صدتا فوش گذاشتم . همچنین شما خانومای عزیز . برای بار صدم به نینی سایت بازگشتم . نصرانی . Pharmacy👩⚕️

فرصت بدهولی دلتو بهش نبند و فقط به این فکرنکن سنت خوبه ادمای زیادیم قراره بیان شرایطتم جوری که گفتی ...

عه باشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت