2789
عنوان

چطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست
کلا فحش و کتک و عربده و... جزو روتین زندگیم هستاینجا خودِ چاه هستنه اجازه کارنه اجازه بیروننه اجازه ...

شوهر کن ب اقای خوبی ب شوهرتم نگو ازاین چیزا توی خوانوادت داشتی.

بعدشم زندگی واست بهتر میشه خیالت راحت باشه خیلیا اینجوری بودن بالاخره یروزی نوبت توام میشه قشنگ جان امیدت ب خدا باشه،زیادیم حرف اینا نزن تو خونه ک بریزن سرت✨️✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه خرکاریاب عهده اونه خودش گف خستم وفلان گفتم بعدازدواج راحت ترمیشی داداشت انجام میده گفت ن من اولی ...

نمیدونم ولی اگه دیدی بچه ننه س و اولویتش اونان بهتره که تا اوله راهی تمومش کنی اینطور باشه پیرت میکنه اما همسر من اوایل اونطور بود خیلی افتضاح همه مسئولیت هاشون رو دوش این بود تازه داره بهتر میشه یخورده اما اصلا بهش زنگ نزن ببین چیکار میکنه اگه خوشگل از دلت دراورد و معذرت خواهی کرد اشتی کن نکرد سک محلش کن بفهمه کت تنه کیه از اول همونطور که یادش بدی میشه

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

شوهر کن ب اقای خوبی ب شوهرتم نگو ازاین چیزا توی خوانوادت داشتی.بعدشم زندگی واست بهتر میشه خیالت راحت ...

افرین

نمیدونم ولی اگه دیدی بچه ننه س و اولویتش اونان بهتره که تا اوله راهی تمومش کنی اینطور باشه پیرت میکن ...

ن زنگ نمیزنم ولی ناراحتم اخه یعنی چی ازس شنبه عصرتاالان زنگ نمیزنه ک چی لابدرفتع گفته پرش کردن دیگ چون قبلاالکی قهرکردیم روزاول شبش زنگ زد

استوری وپست غمگینم ومردن گذاشت گفم خوب درک زنگ نمیزنع بعدچرت پرت میزاره مردک خر

بعددیگ استوری هاشم چک نکردم تانبودم حس شه حالااون پست غم وبرداشه اجیمم گف استوری اهنگ شادگذاشه💔جمعه هام من خونشون میرفم مبومددنبالم حتی زنگ نزدامروزم بیاددنبالم 🥺خب اگه نمیخای بیامث ادم بگونمیشه ک من خودموتغییربدم اون خدشوتغییربده ک ایقددپرروعه😢دعاکنین لطفا

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

ن زنگ نمیزنم ولی ناراحتم اخه یعنی چی ازس شنبه عصرتاالان زنگ نمیزنه ک چی لابدرفتع گفته پرش کردن دیگ چ ...

عزیزم امیدوارم زودتر برگرده مثل خر پشیمون باشه ولی ناز کن ها زود وا نده بزار بدونه از این کارا بکنه باید مثل س گ بیفته دنبالت

عزیزم امیدوارم زودتر برگرده مثل خر پشیمون باشه ولی ناز کن ها زود وا نده بزار بدونه از این کارا بکنه ...

🌹🩷

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

شوهر کن ب اقای خوبی ب شوهرتم نگو ازاین چیزا توی خوانوادت داشتی.بعدشم زندگی واست بهتر میشه خیالت راحت ...

مرد خوب سمت خانواده من نمیاد

من اصلا حرف نمیزنم

مامانم یهو رَم میکنه و حمله ور میشه