2789
عنوان

چطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم درکت میکنم فقط مواظب باش از چاله در نیای بیفتی تو چاه چی گفتن بهت مگه ؟

کلا فحش و کتک و عربده و... جزو روتین زندگیم هست

اینجا خودِ چاه هست

نه اجازه کار

نه اجازه بیرون

نه اجازه رفت و آمد و دوستی

نه پولی

نه مهمانی

از صبح تا شب کلفتی و کار

مدام فحش و کتک و تحقیر

خونه شوهر هم ته ش همینه دیگ🙁

ازوقتی عشقم بهم نامردی کردورفت دیگ حالمخوب نشد۶ماه

💔 ولش کن عشق و حال کن مجردی به خدا روزای خوبتو بخاطر یه گاو حروم نکن

زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای بهش فکر کنی....بگو برام اهمیتی نداره و رد شو..

خیلی بد داغونم دارم اهنگ گوش میدم ایقد دپم ناراحتم ک اشکمم نمیادمنی ک اشکم دم مشکمه انگارشوکم

ازسه شنبه عصرباهمسرم دعوام شدعقدیم تاالان زنگم نزده منم نزدم ک کوچیک بشم موندم هاج واج دودل شدم بلاتکلیفم نمیدونم چی ب چیه خب اگه نمیخادتم بیادبگه اینکاراچیه سابقه نداشه چهارشب وس روزشده 💔🥺ازش دلسردشدم

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

من دارم با عشق نانا جونم چت میکنم😍😃

مسواک زدم کارامو کردم ارایشمو شستم.

بعدش گوشی بازی اینا میکنم.

صبحی سرکار بودم،اومدم خونه خوابیدم،با بابام رفتیم ی شلوار زیر سر بزااارم اخه تفلدمه میخام عکس اینا بگیلمممم هورااا فلا ذوق تفلدمو دارم

خیلی بد داغونم دارم اهنگ گوش میدم ایقد دپم ناراحتم ک اشکمم نمیادمنی ک اشکم دم مشکمه انگارشوکم ازسه ش ...

سره چی بحثتون شد؟

من دارم با عشق نانا جونم چت میکنم😍😃مسواک زدم کارامو کردم ارایشمو شستم.بعدش گوشی بازی اینا میکنم.صب ...

چه بامزهه

کلا فحش و کتک و عربده و... جزو روتین زندگیم هستاینجا خودِ چاه هستنه اجازه کارنه اجازه بیروننه اجازه ...

خانواده سمی خیلییی بده منم دارم یکی شونو

سره چی بحثتون شد؟

همه خرکاریاب عهده اونه خودش گف خستم وفلان گفتم بعدازدواج راحت ترمیشی داداشت انجام میده گفت ن من اولیام هرچی بوده سرجاشه گفتم یعنی چی ودعواشروع شدگفتم پ چرامن جزاولیات نیسم وهی الکی چرت پرت گف منک نمتونم ولشون کنم گفتم مگ من اصن اینوگفتم ودعواشروع شدگفتم زهربلافاصله گف توجونت گفت تواگ دوسم داشی اینونمیگفی اینم گف توبی احترامی میکنی وگنه من چرانمبگم زهربهت وبالاگرف دعوامنم گفم چرابقیه ک میرینن ب هیکلت چیزی نمیگی لالی فقط زبونت برامن درازهچراتااون ینقرتوخونواده میرنه بهت میگی اخلاقشه ولوسش کردیم ولی برامن زبون داری گفت توخودتوعوض کن منم گفم توخودتواخلاقتوعوض کن من همیم ک هسم نمخای طلاق وقط کردم تاالان💔🥺خدایش مقصربوداگه ریزززش کنم متوجه میشین ولی خودشوچس کرده پرنسسعلی

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡