joker_87 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 95 عنوان خارش اگزما 25 بازدید | 7 پست اگه تجربه دارین میشه بگین خارش اگزما با چی کمتر میشه با یخ خوب میشه؟ نرررر های سایت سیکتیر بتون اگه درخواست بدین 1405/03/29 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیسایتندوست عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3273 اب داغ اصلاااا. پماد و قرص بايد مصرف كنيگرمي نخورمن دارم. ديوونم كرده اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50758 پماد هیدروکورتیزون دارید؟؟ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
joker_87 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 95 پماد هیدروکورتیزون دارید؟؟ نه بتامتازون استفاده میکنم نرررر های سایت سیکتیر بتون اگه درخواست بدین
joker_87 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 95 اب داغ اصلاااا. پماد و قرص بايد مصرف كنيگرمي نخورمن دارم. ديوونم كرده استرس هم خیلی تاثیر داره روش نرررر های سایت سیکتیر بتون اگه درخواست بدین
نینیسایتندوست عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 3273 استرس هم خیلی تاثیر داره روش اره خيلي. من يكم كه اعصابم بهم بخوره يا استرس و غصه سراغم مياد زود اوت ميكنه اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠
joker_87 مدیر استارتر عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 95 اره خيلي. من يكم كه اعصابم بهم بخوره يا استرس و غصه سراغم مياد زود اوت ميكنه نوشته بود درمان نداره فقط باید کنترلش کرد نرررر های سایت سیکتیر بتون اگه درخواست بدین