2789
عنوان

کنکور

1 بازدید | 13 پست

خیلی ناامیدم و خسته

من از خیلی چیزا بخاطر کنکور زدم الان که انقد بهش نزدیکم حس میکنم کل مسیر درجا زدم انگار همه تلاشام بدون ثمر و پوچ بوده و هست

حس میکنم هیچی از نهایی بلد نیستم و صفرم

و کنکور و تست هم همینطور

امروز ازمون جامع قلمچی رو به حدی گند زدم که اصن نگم

بعد از اونور نهایی که فک میکردم بد نیستم توش وقتی یکم میخونم میفهمم صفر مطلقم نمیدونم چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم❤️ نگاهت به نتیجه نباشه به تلاش خودت باشه نتیجه بسپار به خدا تلاشت و بکن فقط

متاسفانه این همه استرس و حال بدم از گندی که پارسال زدم میاد

پارسال نهایی و کنکور رو بدجور خراب کردم بخاطر همین امسال همش استرس دارم و سردرد امون نمیده

بعد همینکه یه درسو یکم مشکل داشته باشم میشینم گریه میکنم که وای بدبخت شدم هیچی بلد نیستم

مگه از اول سال نخوندی؟ مگع خوندی و ول کردی؟ اگه قبلا خوندی و ول کردی بخدا ک بازم امید هست ب شرط اینکه صد خودتوو بزاری حداقل صفر خودتووبه پنج میرسونی. بمونی پشت کنکور دیگه کشش نداری بخونی سال بعد چون جو رقابتی میوفته. درضمن قربونت برم آزمون واس اینکه عیبای خودتو بفهمی. ببین ازمون جامع اکثراااا خراب میکنن. اکثرا ازمون جامع رو بدتر از بقیه ازمونای مبحثی میزنن. این طبیعیه تا چند وقت. من اینو از مشاورم پرسیدم و خوندم.

مجبوری بری ازاد یا رشته ای ک دوست نداریا اگ پشت بمونی

حسبی الله💕

اینطوری فکر نکن تو به هر حال تلاشت رو کردی الان درجا نزن حیفه که خودت به خودت افکار منفی رو تلقین کن ...

از استرس زیاد مدام عصبیم واقعا خسته شدم از اینطوری بودن دلم میخواد زودتر این دوران تموم شه حداقل یه خواب راحت داشته باشم

مگه از اول سال نخوندی؟ مگع خوندی و ول کردی؟ اگه قبلا خوندی و ول کردی بخدا ک بازم امید هست ب شرط اینک ...

همین الانم پشت کنکورم و واقعا دیگه کشش موندن ندارم

از اولش خوندم ولی ول کردم و باز شروع کردم بیشتر مشکل من اینه اصلا اعتماد بنفس ندارن و بشدت استرس دارم یعنی درحالی که دارم درسو میخونم حس میکنم هیچی بلد نیستم

متاسفانه این همه استرس و حال بدم از گندی که پارسال زدم میاد پارسال نهایی و کنکور رو بدجور خراب کردم ...

اره واقعا حق داری ذهنتُ به یه سمت دیگه ببر سعی کن زیاد به این چیزا فکر نکنی چون ذهنت عادت میکنه

امتحانهای قلمچی خیلی هم استاندارد نیستند پسر من تو امتحانهای قلمچی ترازش از 5600بالاتر نیومد ولی تو ...

خدا لعنت کنه قلمچی رو روحو روانمو نابود کرد

رشتش تجربیه؟

چقد عجیب با این تراز این رتبه میشه بپرسم تراز نهاییش چند شد

همین الانم پشت کنکورم و واقعا دیگه کشش موندن ندارم از اولش خوندم ولی ول کردم و باز شروع کردم بیشتر م ...

عزیزم این حسا نمیزاره قبول شی نمیزاره ادامه بدی با ی مشاور درست صحبت کن.واس کنکور باید ذهیت درست داشته باشی

امیدوارم حل بشه مشکلت

حسبی الله💕

خدا لعنت کنه قلمچی رو روحو روانمو نابود کردرشتش تجربیه؟چقد عجیب با این تراز این رتبه میشه بپرسم تراز ...

حقیقت تراز نهاییش رو دقیق یادم نیست گفتم 7600ولی ساید این نبوده ولی رتبه اش رو مطمینم 3760شد