2821
2789
عنوان

ضد حال

261 بازدید | 17 پست

دوستان من همین الان پری شدم ینی روزه ام باطله ...اخه رنگ خونه قهوه ای نیست چکار کنم 😢😢اگه قرص جلوگیری بخورم میشه فردا روزه بگیرم ...غسل امروزم نیتش چیه ببخشید سوالم زیاد شد

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢

۶۴۴۱۲۰۰۰شماره دفتراقای خامنه ای هست که میتونیدبابخش احکام بانوان تماس بگیریدوسوالتون رابپرسید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اگه موعدت شده پریودی دیگه  تا بعد از ظهر کامل میشه خخ در ضمن الان قرص بخوری تا ده روز آینده ل ...

موعد ندارم من الان دو سه ماه نشدم برا همین نمیدونم حکمش چی

چرا حالت طبیعیه بدنتو دستکاری می کنی...بدنت سردرگم می شه..خوب نیست که ...ضرر نزن به بدنت ... بالاخره نسبت به بدنت هم مسئولیت داری 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

آره بابا.برو حالشو ببر ، یه چیزی بخور.

من تا ساعت ۵ عصر روزه بودم.بعد پری شدم.

اینکه چیزی نیست .از هفتم تا دهم روزه گرفتم بعدش لکه بینی داشتم.

عملا ده تا روزه قضایی شد برام.اما فقط ۶ تاش رو خوردم.۴ تاشو گرفتم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چرا حالت طبیعیه بدنتو دستکاری می کنی...بدنت سردرگم می شه..خوب نیست که ...ضرر نزن به بدنت ... بالاخره ...

آخه دلم نمیخاد روزه قضا داشته باشم وای چ بد

آره بابا.برو حالشو ببر ، یه چیزی بخور. من تا ساعت ۵ عصر روزه بودم.بعد پری شدم. اینکه چیزی نیست .از ...

آخه ماه رمضان دلم نمیاد روزه نگیرم قرص بخورم