2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه😐😐😐😐

165 بازدید | 12 پست

خانوما من ماه سوم بارداری ام وهم شکمم درد داره هم نه در کل نمیدونم کجامه هم حس میکنم کمرمه هم کشاله ران اصلا نمیدونم کجام منقبض میشه همش افتادم روتخت از استرس کیا اینجورن؟

تو بارداری همه جات درد میگیره خیلی سختی داره من تو اطرافیانم خیلی دیدم که همش مشکل دارن هر روز یه جاشون درد میگیره

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردت اگه خیلییی زیاد بود خطرناکه .. این دردا عادیه ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عصر نوبت دکتر گرفتم اما باز میترسم

نگران نباش اینها طبیعی هست برای من دعا کن باردار بشم 

ان شاالله تو هم هر چه زودتر حالت خوب بشه ویه دوران بارداری فوق العاده داشته باشی عزیزم و نی نی خوشگلت بیاد بغلت 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نگران نباش اینها طبیعی هست برای من دعا کن باردار بشم  ان شاالله تو هم هر چه زودتر حالت خوب بشه ...

ان شاالله که خدا توروهم خوشحال میکنه آخه منم بعد از ۶سال اقدام مثبت شد

ان شاالله که خدا توروهم خوشحال میکنه آخه منم بعد از ۶سال اقدام مثبت شد

خدا رو شکر عزیزم خوشحالم که به آرزوت رسیدی قدر این لحظاتت رو بدون مبارکت باشه عزیزم 

ممنون گلم شما چند مدته اقدام داری؟

من نزدیک دو سال داره میشه