2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 78 پست
من خيلي نتونستم خوب توضيح بدم  سخنراني هاي اقاي پناهيان در مورد شب قدر از سايت بيان معنوي گوش ...

قبلاً گوش کردم حرفاشونو. فقط مغلطه اس

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
حتما به صلاحت نبوده دوستم.ان شاءالله که امسال حاجت دلت ومیگیری عزیزم

با دعای خیر نی نی سایتی هااااا انشالله

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نميدونم ولي خب نميرسم خدا اونقدري مهربون هست كه بگذره🙃

خدا خیلی مهربونه ، درست ... خدا ب نماز ما هیچ احتیاجی نداره ... حیفه با نحوندنش ب خودمون ظلم میکنیم و اون لحطه های خوبو از خودمون دریغ میکنیم ... خدا میبخشه اما اون لحظه ها برامون جبران نمیشه ... مثل مادرامون ک انقدر مارو دوست دارن ک هرکاریم کنیم بازم از دوست داشتنشون کم نمیشه ، مثل اینکه مادرت ازت چیزی بخاد بگی ولش کن حالش نیست مامانه دیگه ناراحت نمیشه .... اما تو درواقع اون دعای خیری ک قرار بود مادرت بعد انجام اون کار برات بکنه رو از خودت دریغ کردی ... ☺

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
قبول باشه

قربونت برم

دیگه انشالله که شیطون گولم نزنه و همیشه بخونم

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
به نظر من منظورش اینه اگه تواین مدت براساس رفتارما قراره اتفاقای بدی بیفته برای آینده، می تونیم توی ...

مخالفم  برای من ایه قران که رک و راست میگه هرکاربدی کنی ولو ب اندازه ذره ای حساب میشه هرکارخیری هم کنی ولو ب اندازه ذره ای اونم حساب میشه  خیلی منطقی و قابل قبوله

این ک میگه انسان مسئول سرنوشت خودشه برام بسیار جالب و خواستنیه 

ب قول دکتر شریعتی حساب کتاب خدا ی سیستم قضایی عدالتی خیلی دقیق و حسابگره پارتی تو کارش نیست وقتی حضرت محمد ب دخترش میگه فاطمه کارکن درست زندگی کن دنیا و اخرتتو بساز من نمیتونم برات کاری کنم دیگه اصل مطلب همینه واقعا 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
شوهر منم میخونه ولی خودم یکم کوتاهی میکردم الان خداروشکر منظم میخونم.خداکنه همیشه همینطور باشم.

ان شالله

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
میشه نظربدیدچه جوری عزیزم

کافیه فقط وقت نماز شد وضو بگیرید و نماز بخوانید و هر اتفاقی هم افتاد نماز و بخونید و هرروز و هروز تا اینکار برای شما مثل عادت و وابستگی میشه ...فقط لازمه که خیلی وقتا پا روی حس های بدمون بزاریم اونوقت میبینیم چقد راحت میشه هر کاری که میخوایم انجام بدیم ...مثلا من هر وقت حوصله کار خونه رو ندارم اونروز اتفاقا در اوج بیحوصلگی بلند میشم کل ظرفارو میشورم تمام خونه رو دستمال میکشم و برق می اندازم به خودم میگم اگر اینطور بشینم هم ناراحت کارای خونم هم حال خودم بدتر میشه یا علی بگو

خدایا شکرت 
خوش به سعادتت..سستی نمازمن میدونی چیه شوهرم..تا میدید نمازمیخونم همش میگفت ببین تونماز میخونی پس بای ...

ن عزیزم اشتباه نکن کاری ب حرفای شوهرت نداشته باش تونمازتوواسه رضای خدامیخونی ن برای کسی اهمییت نده گلم توبندگیتوکن واسه خدای خودت

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊